HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,495
O blokta fan var VRM leri serinletiyor.Bunun işlemcinin üzerinde duran bloğun görüntüsünü beğenmedim hocam ya.
O blokta fan var VRM leri serinletiyor.Bunun işlemcinin üzerinde duran bloğun görüntüsünü beğenmedim hocam ya.
kanka corsair 240mm kullanıyorum peerles assassin çift kule çift fanlı soğutucu ile arasında 3 4 derece var 7800x3d işlemci var pubgde filan 70lerde dolaşıyor kasam xpg invader eski tip bilgisayar masam var kasa masanın içinde sağ alttaki bölmede bölmenin kapağı açık sadece kasa da ekstra olarak arctic p12 max var 6 tane onlarında etkısı var elbetBu işlemciler için o fiyat bandına çıkmama gerek var mı? Yoksa güvenilir seçenekler o bantta mı?
Atma şu zehiri işte atmaO konuda çok kaarsızım, 105W modunda 9700x çeşitli oyunlarda 7800x3d'yi arkada bırakabiliyor.
strong kasa ve fanları nasıldır hocam, ve o güçlendirme platei ne işe yarıyor tam olarak
bunları da almanı tavsiye ederim.
Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 soğutucu bunu aldım. Gerçekten harika tam yükte 7800x3d 65 derece geçmiyor 4K oyunlarda bile sıvı boruları 3/15 su tesisat borusu gibi bayağı iyi alternatiflerde vardır tabi uzun sorunsuz kullanmak istiyorsan iyi yatırım olur.
Ram ne var hocam merak ettim özellikleri nedirHenüz kasa da almadım, elimde şu an sadece 2tb m2, 32gb ram ve ekran kartı var. Kasa önerisi varsa da çok yukarılara çıkmadan alabilirim.
Kasa önerisi de istemişsin sanırım.Selamlar, RTX 5080'li sistemime 9700X veya 7800x3D işlemci alacağım. Hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim? Fiyat olarak çok yukarılara çıkmama gerek var mı?
Lian Li'nin beyazını düşünüyorum açıkçası, thermalright'ın beyazıyla arasında çok fiyat farkı var yalnız. Alternatifi var mıdır? İyi bir kule tipi soğutucu da olabilir.Kasa önerisi de istemişsin sanırım.
![]()
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve geniş yüzey alanlı radyatör eşleştirmesi ile TL-C12B-S V2 denge performans fanları.www.gaming.gen.tr
l36 pro arctic lf3 ile denk iken pek başka bakmanı önermem ya. (konular karışmış bu arada kusura bakmaLian Li'nin beyazını düşünüyorum açıkçası, thermalright'ın beyazıyla arasında çok fiyat farkı var yalnız. Alternatifi var mıdır? İyi bir kule tipi soğutucu da olabilir.
Kasadan bahsediyordum ya, Lian Li Vector v100r. Ocypus güvenilir marka mıdır? Sistem yaklaşık 150'ye yakın oldu dal36 pro arctic lf3 ile denk iken pek başka bakmanı önermem ya. (konular karışmış bu arada kusura bakma) , aklındaki lian li hangisi ?
Selamlar, RTX 5080'li sistemime 9700X veya 7800x3D işlemci alacağım. Hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim? Fiyat olarak çok yukarılara çıkmama gerek var mı?