9700x/7800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Bu işlemciler için o fiyat bandına çıkmama gerek var mı? Yoksa güvenilir seçenekler o bantta mı?
kanka corsair 240mm kullanıyorum peerles assassin çift kule çift fanlı soğutucu ile arasında 3 4 derece var 7800x3d işlemci var pubgde filan 70lerde dolaşıyor kasam xpg invader eski tip bilgisayar masam var kasa masanın içinde sağ alttaki bölmede bölmenin kapağı açık sadece kasa da ekstra olarak arctic p12 max var 6 tane onlarında etkısı var elbet

bunları da almanı tavsiye ederim.

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 soğutucu bunu aldım. Gerçekten harika tam yükte 7800x3d 65 derece geçmiyor 4K oyunlarda bile sıvı boruları 3/15 su tesisat borusu gibi bayağı iyi alternatiflerde vardır tabi uzun sorunsuz kullanmak istiyorsan iyi yatırım olur.

bunları da almanı tavsiye ederim.

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 soğutucu bunu aldım. Gerçekten harika tam yükte 7800x3d 65 derece geçmiyor 4K oyunlarda bile sıvı boruları 3/15 su tesisat borusu gibi bayağı iyi alternatiflerde vardır tabi uzun sorunsuz kullanmak istiyorsan iyi yatırım olur.
strong kasa ve fanları nasıldır hocam, ve o güçlendirme platei ne işe yarıyor tam olarak

Kule tipi alırsan 2 - 3k çözebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright Phantom Spirit 120 evo veya Thermalright Phantom Spirit 120 SE alabilirsin

Ben Evo kullanıyorum 7800x3d ile memnunum , stres testinde 81 dereceyi geçmedi
Arkadaşımda 7800x3d ile spirit kullanıyor memnun

Selamlar, RTX 5080'li sistemime 9700X veya 7800x3D işlemci alacağım. Hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim? Fiyat olarak çok yukarılara çıkmama gerek var mı?
Kasa önerisi de istemişsin sanırım.

Lian Li'nin beyazını düşünüyorum açıkçası, thermalright'ın beyazıyla arasında çok fiyat farkı var yalnız. Alternatifi var mıdır? İyi bir kule tipi soğutucu da olabilir.

Lian Li'nin beyazını düşünüyorum açıkçası, thermalright'ın beyazıyla arasında çok fiyat farkı var yalnız. Alternatifi var mıdır? İyi bir kule tipi soğutucu da olabilir.
l36 pro arctic lf3 ile denk iken pek başka bakmanı önermem ya. (konular karışmış bu arada kusura bakma :D) , aklındaki lian li hangisi ?

l36 pro arctic lf3 ile denk iken pek başka bakmanı önermem ya. (konular karışmış bu arada kusura bakma :D) , aklındaki lian li hangisi ?
Kasadan bahsediyordum ya, Lian Li Vector v100r. Ocypus güvenilir marka mıdır? Sistem yaklaşık 150'ye yakın oldu da :D

Selamlar, RTX 5080'li sistemime 9700X veya 7800x3D işlemci alacağım. Hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim? Fiyat olarak çok yukarılara çıkmama gerek var mı?
Kullanıyorum 5 ay olacak neredeyse sorunsuz sessiz ve fiyatına göre mükemmel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri