❌İndirim Bitti! Msı Mb B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200mhz(Oc) Dp 3x M.2 Sepette 8.862,55 Tl

Ne kadar AM5 DDR5 cephesinde MSI kronik olsa da önermesemde değerlendirecek arkadaşlar için tercih edilebilir fiyatta orta-üst arası bir anakart 3x M2 slotu gelecek açısından rahat ettirecektir ve yüksek mhz desteği bulunuyor rahat ettirecektir bu da tek önemli husus bunu alacaksanız alacağınız ramlere özellikle dikkat etmeniz MİCRON ramler MSI ile hasım olduğu için verimli stabil performans göstermeyebiliyor sistem boot almayabiliyor görüntüsü hoş ve dolu denebilir bu kart için VRM leri fena değil
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynı anakartın B850M modeli ile bunun arasındaki fark ne M modeli alınır mı?

Ben bunu 6 aydır kullanıyorum da bi sorun yaşamadım
rus ruleti hocam bu marka ve dediğim gibi arkadaşa yazdım ram seçmesi problem siz 6 aydır sorun yaşamamışsınız arkada reddit kısmında ilk 2 hafta iade eden 6 kişi yazmış alt alta aynı sorunlar expo kapandı sistem boot almıyor durduk yere
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anakartın B850M modeli ile bunun arasındaki fark ne M modeli alınır mı?
M modeli micro atx oluyor boy küçülüyor ve bazı soketlerin sayısı düşüyor mesel 4 usb değil 2 gibi düşünün örnek olarak söyledim sayısını

Aynı fiyata Amazon konusu açılmıştı fakat stok kalmamış.
alınır mı? bu peki 10k bütçem var daha iyisi varmıdır bu fiyata

Gigabyte-Asus-Asrock şeklindeydi sapphirede girdi işin içine çok büyük ümitliyim sapphireden sağlam bir parça çıkınca alıp test edeceğim bekliyorum
Bu sıralamayı kim yaptıysa bir şeyden anlamıyor demektir. Kağıt üzerinde sıcaklık testleri ile anakartın iyi olup olmadığını ölçemezsin. Gigabyte gitsin önce adam gibi Firmware yayınlasın.

Bu sıralamayı kim yaptıysa bir şeyden anlamıyor demektir. Kağıt üzerinde sıcaklık testleri ile anakartın iyi olup olmadığını ölçemezsin. Gigabyte gitsin önce adam gibi Firmware yayınlasın.
konu sadece sıcaklık değil kağıt üstündeki doluluğa bakarak parça almak çok saçma m-die a-die ram ile kullanıp ben şu kadar sorunsuz süre kullandım demek çözüm değil ülkemizde çok fazla MSI kullanıcısı var ve am5 ddr5 sokette çok ciddi sorun yaşayan kesim var göz ardı edilemeyecek kadar fazla yabancı forumlar dahil geneli MSI kart kullanıcısı

Beyler genel bir soru ? bu anakart işinde en sorunsuz gigabyte anakartlar mıdır ?

Beyler genel bir soru ? bu anakart işinde en sorunsuz gigabyte anakartlar mıdır ?
Böyle demek doğru olmaz hocam. Büyük markalar(MSI, ASUS, GIGABYTE) farklı segmentlerde ürünler yapıyor, iyisi de var kötüsü de. Anakartın kabiliyetleri üstüne taktığın bileşenlerle uygunsa gerisi bios güncellemeleri ile sorunları çözmesi. Hepsi er ya da geç güncelleme yayınlıyor. Ben 3 MSI, 2 Asus, 1 Gigabyte anakart kullandım yıllar içinde, hepsinden de memnun kaldım.

rus ruleti hocam bu marka ve dediğim gibi arkadaşa yazdım ram seçmesi problem siz 6 aydır sorun yaşamamışsınız arkada reddit kısmında ilk 2 hafta iade eden 6 kişi yazmış alt alta aynı sorunlar expo kapandı sistem boot almıyor durduk yere
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M modeli micro atx oluyor boy küçülüyor ve bazı soketlerin sayısı düşüyor mesel 4 usb değil 2 gibi düşünün örnek olarak söyledim sayısını
Benim bildiğim msi iyi markadır harbiden öyle mi ya... Ben msi gaming trio 5080 almıstım sorun yaşamıştım ilk 3 gün inanılmaz kötü performans vermişti 30 fps falan veriyordu sonra kendi kendine düzeldi anlamadım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri