Çözüldü✓ Gereğinden Fazla Özelliklere Sahip Pc Almak ve İncehesap Şikayetleri

Kerlogar

80+
Reaksiyon skoru
4
10 yıldır aynı PC yi kullanıyorum ryzen3 1200 ve rx560lı 4x2 8gb ram li bi sistem. artık internet sayfalarına bile girip çıkarken bilgisayar kapanmaya başladı. Niyetim bi sistem alıp 9-10 yıl götürmesi ve sürekli kasayı açıp bir şey eklememek yani yükseltme gereksinimi duymamaktı. Genelde rekabetçi oyunlar, arada AAA oyunlar oynarım. Günde ortalama pc başında 4 saat geçiririm. Monitörüm 144hz Full HD. Motorumla vlog gezi rotaları vs çektiğimde edit yapabilirim. OEM şekilde aşağıdaki paketi taksitsiz (tek taksit kredi kartına) aldım. Yukarıda bahsettiğim ihtiyaç ve istediğim şeyler için gereğinden fazla mı bu sistem ? Diğer sorum ise indirim görünce incehesaptan aldım ama sonrasında bakınca firmanın google yorumlarının çok kötü olduğunu fark ettim. Ne yapılmalı? Henüz elime ulaşmadan iade sürecini başlatmakta seçenekler arasında.

AMD Ryzen 5 7500F 5.423,96 TL
COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz mATX Anakart 3.431,61 TL
ASUS PRIME Radeon RX 9070XT 16GB PRIME-RX9070XT 30.323,21 TL (Undervolt yapacağım)
Patriot Viper Venom 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram 9.537,85 TL
Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk 5.185,26 TL
SEGOTEP Axe 5 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa 2.926,96 TL
SEGOTEP Frozen Tower T6 Siyah 120mm Hava Soğutucu 794,77 TL

Hayır abartılacak bir sistem değil hatta bazı AAA oyunlar için yetersiz. Rami 32 yapmanı tavsiye ederim. Ek olarak incehesap güvenilirdir, sorun yaşayanlar vardır elbette ama çoğunluk sağlıklı alışveriş yapmıştır.

Düşünceler için teşekkürler. Malum fiyatlardan dolayı şimdilik 16 belki ilerleyen süreçte bi vatan indirimi olursa dediğiniz gibi 32 yapabilirim. Algıda seçicilik sanırım hep kötü olanları görüyorum, gerçi şikayeti olmayan kişi genelde yorum yazmıyor orası da ayrı bi olay.

Merhaba selamlar . bende 5 yıl önce 2.el aldığım r5 1600 + rx 570 8 gb + sonradan +8 eklemeli 24 gb ram'li bilgisayar kullanıyordum hatta hala eski 3,5 hdd 1 tb hafızayla beraber . ama 6 aylık oem sistem araştırmasında sonuca vardım . sana şöyle özetleyeyim . parça parça toplamak için düşündüm araştırdım . fakat bu arada axess karta 5-6 taksitli oem kovalıyordum ama karta sahip değildim bankaya başvurdum vs derken . red geldi kredi kartı için neyse dedim devam bakmaya araştırmaya . o sırada elimde bonus kartım hali hazırda limitte yeterli fakat taksit yok . 2.el veya sıfır toplama düşüncem elimdeki nakiti korumak için bu planı rafa kaldırdım . ayrıca anlamsız parçalara saçma fiyatlar yazanlar vardı 2.el sitelerinde . bu forum da gezerken game garaj taksitli oem sistemler düştü önüme bende senin gibi 5 yıldan aşağı götürmesin uzun vadeli alayım tek seferlik olsun hazır paket gelsin dedim bi baktım bonus karta 9 taksit . belki daha iyi sistemler vardır . hep daha iyisi var kimisi 500 bine de sistem toplar bütçe meselesi .sonunda rtx 5080 sistemin bana uzun kullanımda yeterli olacağını düşünüp aldım 1 ay olacak memnunum . bende senin gibi işten kalan vakitte hikayeli oyunlar olsun rekabetci vs o gün modum neyse onu oynarım . biraz uzun oldu biliyorum buraya kadar okuduysan manevi destek olsun sana . iptal etmediysen siparişini hayırlı olsun güle güle kullan . siteyle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum bu arada

Merhaba selamlar . bende 5 yıl önce 2.el aldığım r5 1600 + rx 570 8 gb + sonradan +8 eklemeli 24 gb ram'li bilgisayar kullanıyordum hatta hala eski 3,5 hdd 1 tb hafızayla beraber . ama 6 aylık oem sistem araştırmasında sonuca vardım . sana şöyle özetleyeyim . parça parça toplamak için düşündüm araştırdım . fakat bu arada axess karta 5-6 taksitli oem kovalıyordum ama karta sahip değildim bankaya başvurdum vs derken . red geldi kredi kartı için neyse dedim devam bakmaya araştırmaya . o sırada elimde bonus kartım hali hazırda limitte yeterli fakat taksit yok . 2.el veya sıfır toplama düşüncem elimdeki nakiti korumak için bu planı rafa kaldırdım . ayrıca anlamsız parçalara saçma fiyatlar yazanlar vardı 2.el sitelerinde . bu forum da gezerken game garaj taksitli oem sistemler düştü önüme bende senin gibi 5 yıldan aşağı götürmesin uzun vadeli alayım tek seferlik olsun hazır paket gelsin dedim bi baktım bonus karta 9 taksit . belki daha iyi sistemler vardır . hep daha iyisi var kimisi 500 bine de sistem toplar bütçe meselesi .sonunda rtx 5080 sistemin bana uzun kullanımda yeterli olacağını düşünüp aldım 1 ay olacak memnunum . bende senin gibi işten kalan vakitte hikayeli oyunlar olsun rekabetci vs o gün modum neyse onu oynarım . biraz uzun oldu biliyorum buraya kadar okuduysan manevi destek olsun sana . iptal etmediysen siparişini hayırlı olsun güle güle kullan . siteyle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum bu arada
Vay hocam rx570 ten rtx 5080 e gecmek evrim atlamak gibi olmuştur hayırlı olsun 5080 senin ihtiyacinin fazlasını karsilayacaktir

Kader arkadaşım :) bende aynı şekilde önce ikinci ele baktım fiyat gereksiz fazla geldi, sonra gamegaraja baktım taksit olayı çok hoşuma gitti ancak incehesap indirimi görünce oradan aldım. 73 bin TL 9 taksit yerine, 57bin tl nakit tercih ettim. Dediğiniz gibi her zaman daha iyisi bi şekilde geliyor önemli olan elindekinin keyfini çıkarmak. İptal etmedim teşekkürler. size de tekrar hayırlı olsun.

Vay hocam rx570 ten rtx 5080 e gecmek evrim atlamak gibi olmuştur hayırlı olsun 5080 senin ihtiyacinin fazlasını karsilayacaktir
valla çok süper oldu . çok teşekkür ederim daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kader arkadaşım :) bende aynı şekilde önce ikinci ele baktım fiyat gereksiz fazla geldi, sonra gamegaraja baktım taksit olayı çok hoşuma gitti ancak incehesap indirimi görünce oradan aldım. 73 bin TL 9 taksit yerine, 57bin tl nakit tercih ettim. Dediğiniz gibi her zaman daha iyisi bi şekilde geliyor önemli olan elindekinin keyfini çıkarmak. İptal etmedim teşekkürler. size de tekrar hayırlı olsun.
en güzel sistem sizin olan sistemdir . cok teşekkür ederim . sizde iyi günler de kullanın .

Geri