Çözüldü✓ 1 Saat Oyundan Sonra Kasma Başlıyor 120fps De Kasıyor

Reaksiyon skoru
0
Herkese selamlar,
Msi gaming z trio v1 rx6800
ryzen 7 5700x
8x2 apacer panther ddr4
Sandisk ssd plus 1tb %93 sağlıklı
bileşenlere sahibim. Çok büyük bi sorunum var ve bir türlü cözemedim. Ets2 ve ride 5 gibi oyunlar oynuyorum ve 1-1.30 saat dolaştıktan sonra oyuna fena bi donma giriyor. fps sürekli 120 üstü olmasına ragmen sürekli dona dona gidiyor araçlar. Hatta kulaklıgımdaki şarkı bile gidip geliyor. İlk 1-1.30 saat yok sonradan oyunlar sürekli kasıyor aşırı sinir bozucu. Gpu-cpu sıcaklıkları 60-65 derecelerde sorunsuz. gpu kullanımı 98 işlemci kullanımı 30-40 civarı. gayet normal. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Etki edebilir, depolama da olsa birbiri ile iletişim kuruyorlar. Ayrıca depolama için harici HDD kullanmanızı öneririm, sisteme takılanlardan değil. Oradaki verileriniz açısından da iyi değil.
oyunum sata ssd de kurulu olsa bile m2 ssd de 20gb kadar yer vardı ve tahminimce eski ekran kartımın driverleri bile kalmış olabilir (güvenli modda ddu ile silmiştim) format attım eğer kalıntı kaldıysa formatta gitti. Çözüm olarak bende m2ssd ye format atmak işe yaradı benzer durumları yaşayan arkadaşlar olursa diye yazıyorum. Eğer format işe yaramasaydı hdd söküp deneyecektim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,837
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri