Öneri Gigabyte Eagle 5070ti Amazon Depodan 51.000 Tl Alınır mı?

winconco

80+
Reaksiyon skoru
0
5070ti ile beyaz kasa toplayacağım amazon depodan bu ürünü aldım 51.000 e. Sıfırını bu fiyata bulabilirim gibi geliyor. Birde parçaları yavaş yavaş toplayacağımdan ötürü ürünü test edemiyorum dolayısıyla iade süresinide geçirmiş oluyorum. iade etmeli miyim sizce? Yoksa fiyat iyi kalsın mı dersiniz ?

Ekler

• IMG_2320.webp
    IMG_2320.webp
    116.6 KB · Hit: 17
İşlemcin nedir?

7800x3d yeterli olur ama almışken az daha masrafa gir 9800x3d al derim.

Gelen ürüne bak, herhangi bir kozmetik hasarı yoksa dursun. Varsa iade et, PC'yi topladığında çalışmazsa bildiğim kadarıyla kusurlu ürün için amazon depo 1 sene garanti, direkt para iadesi veriyor. Tabi bu dediklerim fiyat avantajlı ise, yoksa aldığınız ürün 2-3bin daha ucuza geldi ise bence aradaki 1 sene fazla garanti için değmez, hele hele bazı ürünlere 36 ay garanti veriliyor.

5070ti ile beyaz kasa toplayacağım amazon depodan bu ürünü aldım 51.000 e. Sıfırını bu fiyata bulabilirim gibi geliyor. Birde parçaları yavaş yavaş toplayacağımdan ötürü ürünü test edemiyorum dolayısıyla iade süresinide geçirmiş oluyorum. iade etmeli miyim sizce? Yoksa fiyat iyi kalsın mı dersiniz ?
İçinde hep bir soru kalıcak iade et bence aklında kalmasın yani aynı paraya yada 5 6 bin fazlasına bu kartı bulursun

Geri