Açtığım Site Hakkında Yorumlarınıza İhtiyacım Var.

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar selamlar herkese, kendi yapmış olduğum site hakkında gerçek kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
Bildiğiniz üzere bitly ülkemizde yasaklı sitelere yönlendirme yaptığı için yasaklanmıştı.
Bende bu yasaklı sitelere yönlendirme işini ele alarak böyle bir site yapmaya karar verdim ve bitirdimde.
Site öncelik oluşturulan bitly alternatifi bir site ve link güvenliği üzerine kurulu, bir link oluşturma talebi gönderdiğinizde arka planda 3 aşamalı bir güvenlik tarama sistemi tarafından taranıp saniyeler içerisinde onaylanıyor, bu güvenlik katmalanlarından birisi google destekli bir tarama, diğer ikisi kendi oluşturduğum ai destekli dns taramaları.
Eğer oluşturduğunuz link yasaklı bir site ise (kumar sitesi vb.) link otomatik engelleniyor yani hiç oluşturamıyorsunuz, ayrıca bitlyden farklı olarak oluşturduğunuz kısaltmalı linklerde hedef url adres değiştirilememekte, yani ilk güvenli bir link oluşturup sonradan bu hedef url yi değiştiremiyorsunuz.
Tahmin edeceğiniz üzere linkler utm li oluyor yani link kaç kez tıklanmış nasıl tıklanmış vs takip edebiliyorsunuz fakat yine bitlyden farklı olarak utm campaing mantığı koymadım linkler otomatik tüm utm özellikleri eklenerek oluşuyor sizi uğraştırmıyor. Tüm sosyal medya hesapları için hazır linkler oluşturup bunları paylaşabiliyorsunuz buna QR kodda dahil, isteseniz QR kod indirip yazdırabiliyorsunuzda.

Bir diğer özellik ise bazılarımız biliyordur, Linktree diye bir yapı var topluca linklerini koyduğu ayır bir link profili, yaptığım aynı sitede bu özellikte mevcut benim sitemde ki adı Link Vitrini olarak geçiyor, sosyal medya veya bazı kullanıcılar için reklam yapıp para kazanmasının önünü açıcak ürün linki sergileyebileceği marketplace kısmıda bulunuyor.

Bir diğer özellik ise özel herkese açık anketler oluşturup linklerini paylaşabiliyorsunuz, oluşturduğunuz ankette verilen cevaplara özel soru oluşturmanız mümkün oluyor, anket sonuçları oylayan kişiye ister gösterip isterseniz göstermeyebilirsiniz, yada direkt link vitrininizde bu anketide paylaşabiliyorsunuz.

Sitede ki şuan herkesin test edebilmesi amaçlı tüm özellikler ücretsiz olarak sunuyorum, açık beta gibi düşünebilirsiniz ve bu süreçte hesap oluşturup kullanan herkese tüm özellikler ömür boyu ücretsiz olarak kullanıma açık kalacak. İleride çok yine çok ufak miktarlarda ücretli bir paketinin olmasını planlıyorum tabii ki ayrıcalıkları olacakrı şekilde.

Dürüst bir şekilde yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar, eğer bitly kullanan arkadaşlarınız var ise bunu kullanması için öneride bulursanızda çok sevinirim, yerli bir yapım kazansın yabancı bir site kazanacağına :) Ayrıca dediğim gibi şuan hesap oluşturup kullanan herkes ömür boyu tüm özellikleri, yeni gelecek özellikleri vs herşeyi ücretsiz kullanacak.

Site linki; https://trulygo.link/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,715
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak
Geri