sanmam öyle bişey yapıcaklarını yerel fiyatlandırma için ilk once burda temsılcılık acmaları gerek en onemlısı buda degil tabı ekonamık şartlarımızın duzelmesıde gerekSorum net, gelecekte Sony yerel fiyatlandırmayı geri getirebilir mi? Yoksa sonsuza kadar 4000 TL'lik oyunları alamamaya devam mı edeceğiz?
Sorum net, gelecekte Sony yerel fiyatlandırmayı geri getirebilir mi? Yoksa sonsuza kadar 4000 TL'lik oyunları alamamaya devam mı edeceğiz?
Politik olarak imkansız. Son olaylardan sonra borsayı ve ne kadar para yakıldığını gördün mü?
İkdidar, muhalefet adını sen koy. Ülke maalesef yanıyor. İçinde yanacak son mallar da biziz.Halk için harcanması gereken para, vasıfsız bir iktidarın antidemokratik eylemlerini bastırmak için yakılıyor.
Dostum bu külfetin sorumlusu tamamen muhalefet. Suç duyurusunda bulunan kendileri tanıklık edenler muhalefetten. Usulsüzlüğü yapanda muhalefet. Burda sorumlu tamamen bu antidemokratik seçimi yapanların suçu.Halk için harcanması gereken para, vasıfsız bir iktidarın antidemokratik eylemlerini bastırmak için yakılıyor.
En f/p oyun cihazı aslında konsollar ama sırf oyun fiyatları yüzünden insanlar tercih etmiyor.(ben de dahil) Keşke daha uygun oynama yolları olsaydı.(indirimler dışında) Belki gelecekte oyunlar daha ulaşılabilir olur.Halk için harcanması gereken para, vasıfsız bir iktidarın antidemokratik eylemlerini bastırmak için yakılıyor.
Dostum bu külfetin sorumlusu tamamen muhalefet. Suç duyurusunda bulunan kendileri tanıklık edenler muhalefetten. Usulsüzlüğü yapanda muhalefet. Burda sorumlu tamamen bu antidemokratik seçimi yapanların suçu.
En f/p oyun cihazı aslında konsollar ama sırf oyun fiyatları yüzünden insanlar tercih etmiyor.(ben de dahil) Keşke daha uygun oynama yolları olsaydı.(indirimler dışında) Belki gelecekte oyunlar daha ulaşılabilir olur.
Haklısınız ama bilgisayarda ortak hesap mantığıyla veya korsan aracılığıyla ya çok ucuza ya da ücretsiz oynanabiliyor. Tabi bu satın almak, oyuna sahip olmak gibi olmuyor tabii ki.İlk olarak, birinci ya da ikinci dereceden akrabalar arasında sorun çıktığında "Şikayet eden sizin akrabanız. Yapacak bir şey yok" şeklinde bir savunma mı var? İkincisi, sorumlusu muhalafet olan bir kriz için AKP neden rezerv yaksın? Yargı, basın, kolluk kuvvetleri ve YSK'yı elinde tutan monarşinin olduğu yerde zaten muhalefetten söz edilemezdi. Şimdi kayyum olarak atanan siyasetçiyle muhalefet de tiranlığın kontrolünde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne konsolda ne de PC'de kimse oyunu ilk çıktığı zamanlarda alamıyor zaten. Herkes indirim bekliyor.
Haklısınız ama bilgisayarda ortak hesap mantığıyla veya korsan aracılığıyla ya çok ucuza ya da ücretsiz oynanabiliyor. Tabi bu satın almak, oyuna sahip olmak gibi olmuyor tabii ki.