Bypaxdpı Güvenli mi?

Reaksiyon skoru
27
Herkese merhabalar öncelikle. O gün youtubede gezerken karşıma çıkan, discorda girmek için kullanılan methodlar olan cloudflare app ve vpn in eksiklerini gideren bir uygulama gördüm. Bu programı açık kaynak olarak kgithub üzerinden yayınlamışlar lakin benim gibi yazılımdan anlamayan insanlar sırf “açık kaynak” olduğu için atlayıp indiriyor ve güvenli olup olmadığını aslında bilmiyoruz bu tarz açık kaynak uygulamaları normal vatandaş herhangibi bir şekilde iyi olup olmadığını anlamanın bir çözümü var mı? Tarayıcı üzerinden ANY.RUN sanal makine açıp denedim lakin ücretsiz plan olduğum için maksimum 1 dakikada anca birkaç şey yapabildim uygulama bile ucu ucuna kuruldu yetişmedi. Başka anlamanın alternatifleri var mı acaba?

https://www.bypaxdpi.tr/

Uygulamanında linkini buraya bırakıyorum görüşlerinizi çok merak ediyorum.

Goodbyedpı benim bilgisayarımda çalışmıyor

Goodbyedpı varken neden bu?
Ayrica driver seviyesinde calisan sorun cikarmaya cok müsait bir uygulamayı neden kullanayim ki bu uygulama cok ise yarar bir uygulamaya benziyor ama ANY.RUN dam garip uyarilar aldigim tarattigim zaman lakin mantiken interneti yonlendirdigi icinde bu uyarilari veriyor olabilir

İnternet sağlayıcınız kim ?

Splitwire Türkiye ye bakabilirsiniz

Geri