ahmetcansglk
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Nasıl yani?onu da microsoft sosyal medya uzerinden sızdırdı, zamanında korsan w7 leri bile orjinal 10 a yukseltti artık bunların bir onemi kalmadı.
Nasıl yani?onu da microsoft sosyal medya uzerinden sızdırdı, zamanında korsan w7 leri bile orjinal 10 a yukseltti artık bunların bir onemi kalmadı.
Mas yontemini ilk bir Microsoft çalışanı sızdırdı piyasaya, Microsoft un haberi var mı, yok mu bileniyoruz ama bu gune kadar onlem almadıgına göre?Nasıl yani?
o dediğin yöntem artık işe yaramıyor. yeni yöntemlerle yapılıyoronu da microsoft sosyal medya uzerinden sızdırdı, zamanında korsan w7 leri bile orjinal 10 a yukseltti artık bunların bir onemi kalmadı.
Olabilir hocam, takip etmiyorum.o dediğin yöntem artık işe yaramıyor. yeni yöntemlerle yapılıyor
aynı şekilde benim de orada burada satılan keylerle işim olmadıOlabilir hocam, takip etmiyorum.
Bugune kadar işim olmadı![]()
eksik soyledim, tel ile direk etkinleştirmeyi kaldırdı. cıd ile daha once "donanım kimligi" vererek direk "onay kimligi" alabiliyorduk.aynı şekilde benim de orada burada satılan keylerle işim olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayriyeten telefonla etkinleştirme kaldırıldı lafınıza hitaben diyorum ki bunu mas ile halen kullanabiliyorsunuz.
detaylar bu linkte yazıyor merak eden açıp okuyabilir. herhangi bir dosyayı değiştirmeden ve internet bağlantısı olmasa dahi aktive edebildiğiniz bu yöntem telefonla etkinleştirmeden faydalanıyor![]()