Sistemi Satıyorum 85k Teklif Geldi Satılırmı ?

gaza getirmeyin bence adamı, almaya çalışan adam ölücülük yapmış biraz 5 bin lira az para değil 90 bine bile satsa fark eder. 90'a satar zaten, 110 bin 0 toplamaya kalksan bu tarz sistem.
Aynen sıfır kutusunda evime kadar gelen ürüne 9 taksit yaparak 110 bin vermektense kim olduğu bilinmeyen birisinden 6 ay kullanılmış düştümü çizildimi başına ne geldiği bilinmeyen ürüne peşin 90k vermek daha mantıklı aynen kanka

Aynen sıfır kutusunda evime kadar gelen ürüne 9 taksit yaparak 110 bin vermektense kim olduğu bilinmeyen birisinden 6 ay kullanılmış düştümü çizildimi başına ne geldiği bilinmeyen ürüne peşin 90k vermek daha mantıklı aynen kanka
kral senin mantıkla 2. el hiçbir şey alınmaz o zaman her şeyi 0 alalım. hatta fakirler de kredi çeksin 0 alsın dünya çöp yığınına dönüşsün sonra nasıl fikir?

kral senin mantıkla 2. el hiçbir şey alınmaz o zaman her şeyi 0 alalım. hatta fakirler de kredi çeksin 0 alsın dünya çöp yığınına dönüşsün sonra nasıl fikir?
E öyle zaten dostum ben bu ürünü sıfır toplayıp 110 bine alabiliyorsam üstüne bide 9 ay taksit yapabiliyorsam kusura bakma da aylık ortalama 10-15k taksitlerle alabileceğim bir bilgisayara nakit 70k bile zor veririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart kullanmayan limiti yetmeyen falan onları bilmemde kart kullanmakta sıkıntı yaşamayan birisi için o fiyata akıllıca bir hareket değil 2. El almak

E öyle zaten dostum ben bu ürünü sıfır toplayıp 110 bine alabiliyorsam üstüne bide 9 ay taksit yapabiliyorsam kusura bakma da aylık ortalama 10-15k taksitlerle alabileceğim bir bilgisayara nakit 70k bile zor veririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart kullanmayan limiti yetmeyen falan onları bilmemde kart kullanmakta sıkıntı yaşamayan birisi için o fiyata akıllıca bir hareket değil 2. El almak
tamam muşli sakin ol :ROFLMAO:

bu devirde 2. elde bu paralara nakit satmak zor ben olsam para lazımsa 80 e bile okey olurdum şahsen

O alıcı banada yazmıştı her sisteme otomatik 10 bin asagi teklif atıyor surasi iyi degil burasi iyi degil vb seyler yazıp. 85k teklif çok iyi direkt ver geç 2.elde nakit sıkıntı bulmuşken yapıştır

Çok iyi fiyat ver gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri