Sistemi Satıyorum 85k Teklif Geldi Satılırmı ?

satıp napıcan ki

Daha düşük bir sistem alıcam 50 bin gibi kalamı borca gidicek.

85 iyi teklif ver gitsin

benzerini toplamaya kalksa sıfırı şuan 120 civarını bulur 85k bence 6 aylık sistem için çok az ben olsam satmazdım.

benzerini toplamaya kalksa sıfırı şuan 120 civarını bulur 85k bence 6 aylık sistem için çok az ben olsam satmazdım.
Dostum ikinci el fiyatlarını bilmediğin için arkadaşı yanlış yönlendirme. Parçaları ayrı ayrı satsa bile 80 85 i zor görür ve aylarca bekler. Eğer paraya ihtiyacı varsa satması daha iyi

Parça parça satılsa ramler bile kurtarır ekran kartı işlemci ram bence ucuz gibi ama 2 el piyasasını pek bilmiyorum

Zaten max ederi 90 olurmuş normal bence 85. Paraya ihtiyacın varsa ver gitsin.

Adam sıfır sisteme cash para vermeyeceği için bu mantıkla bakmak saçma adam belki 9 taksitle alacak kredi kartına. 2. elde taksit yok. Bu sistemi max 90 civarına satabilir. Kimse çıkarıpta 100 bin cash para vermez. Kredi kartına taksit yapıyorsa düşündürür ve ayrıca 6 ay geçmiş sonuçta sistem ikinci ele düşmüş. 1.5 sene garantisi kalıyor parçaların sıfırla kıyaslamakta doğru değil.

Ederi 90 falan, ihtiyac varsa satılır 85 e

Daha iyi teklif zor gelir ver gitsin.

gaza getirmeyin bence adamı, almaya çalışan adam ölücülük yapmış biraz 5 bin lira az para değil 90 bine bile satsa fark eder. 90'a satar zaten, 110 bin 0 toplamaya kalksan bu tarz sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,898
Son üye
Baryy
Geri