❌İndirim Bitti! Sapphıre Rx 9060 Xt Pulse 8gb Ekran Kartı 11.996 Tl 🔥🔥

0850 222 56 56

Bu numarayı arayıp 2'yi tuşlarsan telefonla satış hattına yönlendiriliyorsun. Almak istediğin ürün uygunsa sipariş edebiliyorsun. Kart bilgilerini tuşlayıp adres veriyorsun. Bu ürün telefonla satışa uygun, dolayısıyla alma düşüncen varsa arayıp sipariş oluşturabilirsin.
way be şunu eski yabancı filmlerde hep görüyodum

Tamam en marjinal sizsiniz :D
şu yorumu yazarken ne geçiyordu içinden
Ne demek istediğinizi anlamadım. Bir şeyin fiyatı uygun diye neden almam gerekiyor? Bu kart bu fiyata alınmaz demedim. İhtiyacı olan ve bu kartı arayan insanlar için gayet ideal. Ana sırf ucuz diye almam. Ayrıca sizin gibi genç kuşak arkadaşlar insanları belirli bir sınıfa koymaktan çekinmiyorsunuz. Beni tanıyor musunuz?

Ne demek istediğinizi anlamadım. Bir şeyin fiyatı uygun diye neden almam gerekiyor? Bu kart bu fiyata alınmaz demedim. İhtiyacı olan ve bu kartı arayan insanlar için gayet ideal. Ana sırf ucuz diye almam. Ayrıca sizin gibi genç kuşak arkadaşlar insanları belirli bir sınıfa koymaktan çekinmiyorsunuz. Beni tanıyor musunuz?
Bu fiyata RTX 2080 satılıyor sarı sitede, "alınmaz" talihsiz bir yorum olmuş, kusura bakmayın.

Telefonla sipariş vermeye çalıştım ama kalmamış dedi telefondaki kişi

telefon ile arayıp sipariş oluşturdum faturam geldi az önce, teşekkürler.
1779385076518.webp

Telefonla sipariş vermeye çalıştım ama kalmamış dedi telefondaki kişi
Kanka bende de öyle oldu. Mağazayı aradım yolda nefes nefese koşarken mağazada yok dedi vardır kesin o bulamamıştır dedim 3.5km yol yürüdüm awk koşa koşa 15dkda mağazaya yetiştim indirim bitti diye vermedi sinir oldum telefonda yok demişti varmış ayırtacaktım olmadı. Aglicaktim nerdeyse nefesim bir yerlerime kaçmıştı mecbur gittim ihtiyacım vardı PSU ve kulaklık alıp geri döndüm 😭
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hani berbattı lan bir senin orda var kart
Olsa nolcak koskoca mağazada 1 tane varmış yetişemeden zam geldi. Doğu'da yaşamak yine berbat yer bulamıyorlar diye dükkanı ebesinin nikahına yapıyorlar. Merkezde oturuyorum 3.5km yol koştum.

Mağazaya koştur koştur gidip aldık sonuncu stoğu. Tek soru işareti 8 GB vRAM olması. Haricinde bu fiyata böyle bir kart yok. İkinci el RTX 3060'lara 10.000 TL para istiyorlar.
WhatsApp Image 2026-05-21 at 21.51.30.webp

Mağazaya koştur koştur gidip aldık sonuncu stoğu. Tek soru işareti 8 GB vRAM olması. Haricinde bu fiyata böyle bir kart yok. İkinci el RTX 3060'lara 10.000 TL para istiyorlar.
Alıntıyı görüntüle
hocam şükret ben gittim mağazaya 5dk mesafe kala 5060Ti zam aldı. Diğerlerinide aldılar yamyamlar yetisemedim. o kadar yolu kostuk alamadik :(

İnşallah böyle kampanyalar sıklaşırda 2nci el biraz çakılır fiyatları düşer arkadaşın dediği gibi 3060'a bile 10k üzeri fiyat isteniyor

İkinci el 3080 e bile 10k verilmez. Alan varki satıyorlar. Hele 3k serisi beleş olsa alınmaz. Mining serisi onlar. AMD de 6k serisi ve öncesi mining olabilir almayın 2. El

Geri