❌İndirim Bitti! Asrock B850m Pro-A Matx Anakart 5650tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,456
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DS6LMZ84 paylaşıldıysa görmedim kusura bakmayın
8+2+1 drmos VRM var, uygun fiyatlı B850'ler arasında en iyisi. m2 soğutucu falan da var değerlendirilebilir

edit: geçen sene işlemci yakma vakaları vardı asrock anakartların. bazı yerlerde güncel bioslar ile çözüldü yazıyor. ama anakartı aldığınızda eski bios ile gelebilir dikkat etmek lazım. güncel bioslar da %100 güvenli mi bilmiyorum. bir de Türkiye şartlarında iade, değişim gibi şeyler sıkıntı olabiliyor teknik servis kanadında dikkat etmek lazım dostlar sonra işlemcim yandı diyip bana sövmeyin teşekkürler :)

edit 2: fiyat direkt 9400 oldu :D

Son düzenleme:
Kasayı satıp laptop a geçmeme rağmen şu indirimleri görüce alasım geliyor :D bu arada bu kartın piyasasını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 3k civarı düşmüş fikri olan var mı ?

Kasayı satıp laptop a geçmeme rağmen şu indirimleri görüce alasım geliyor :D bu arada bu kartın piyasasını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 3k civarı düşmüş fikri olan var mı ?
fikrim: alınır, yanına da 9800x3d çekersin indirim kovalayıp mis gibi olur

tam F/P/K kralı anakart

msi x870e edge ti mı alsam bunumu alsam ikisi çok farklı segmentler biliyorumda ne kadar fark eder anakart
1/3 fiyatına aynı performansı alacaksın ben bunu alırdım
detaylı kıyaslamak istiyorsan yapay zekaya sor yine de, bütçe çok yüksekse alınmaz ama ben anakarta çok para vermeyi mantıklı bulmuyorum

Baya bir segment farkı var :) Orta yolda buluşu bence uygun fiyatlı ATX b850 .
bro bu anakartlarda ne fark ediyor mesela işlemcide ekrankartıda ikisinde çalışıyor anlamadım bilmediğimden soruyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya bir segment farkı var :) Orta yolda buluşu bence uygun fiyatlı ATX b850 .
İKİSİNDEDE EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ TAM PERFORMANS ÇALIŞIYOR DEĞİLMİ

Arkadaşlar bunun yanına uzaktan wifiyi iyi çeken adaptör ne alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,133
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri