Xpg Lancer Siyah Rgb Ddr5-6400mhz Cl32 64gb 39 Bin

ah be tam ihtiyacım olan. Ama işte 39 cok yahu keşke 30a verse taksitle alsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam indirim geldigi anda nasıl burda paylaşıyorsunuz. Yani nerden duyuyorsunuz ben vatanın sitesine falan giriyorum öyle özel bi yerde yok hani f5 falan atasın. Whatsap kanalına girdim ordada paylaşmıyor. Diğer firmalarda aynı şekilde. Vatanın haberi olmadan önce burda paylaşılıyor sormak istedim. Bende pc toplamaya calısıyorum ulan geçen flash bellegi bile alamadım yetişemedim bilgileri girene kadar
Denk geldim normalde denk gelmem zaten bu stok eritmeden sonra belki ramlere de bi indirim yaparlar diye 10dk bir sayfayı yeniliyordum o sıra gördüm cl46 5600 mhz 64gb ramler 38-40 bandındaylen almak isteyen varsa buna bakabilir diye paylaştım yoksa muazzam bi indirim yok zaten

2. Ele yönelin geçen hafta 2x32 yi 23bine aldım. Popüler şehirlerde yaşamıyorsanız doğu da falansanız uyguna ram bulursunuz

genel ram kısmını ustam

yok dersem yalan olur ama genel için 16gb ramim var yükseltme için discord epic steam googleda 4-5 sayfa birkaç tane daha uygulama artı lol derken ram yetmiyor :D 64 söyleyip 32 sini takar 32 satar kurban parasını bedavaya getirirdim büyük ihtimalle
Bence bir daha inmez öyle zamanına yazık 😀 para kazanmak içinse bir şey diyemem tabi

Bence bir daha inmez öyle zamanına yazık 😀 para kazanmak içinse bir şey diyemem tabi
Kickte video izlerken arada foruma bakıyorum 10sn de sayfayı yeniliyorum zaten yarın yapmayacağım vatan ya bugün yapacak o indirimi ya da gene diğerleri gibi kaçıracağım zaten :widepeepo:

2. Ele yönelin geçen hafta 2x32 yi 23bine aldım. Popüler şehirlerde yaşamıyorsanız doğu da falansanız uyguna ram bulursunuz
hocam bu sıfır kapalı kutu diye satılan faturalı diye satılan ramlerin. Bir fırsat / indirim harici katakulli ile imitasyon falan olma ihtimali olabilirmi.

Anlaşılan ruh hastası gibi sekmeleri açıp ara ara F5 atmam gerekiyor. :D yoksa pc toplayamıcam kaydadeğer birşeye denk gelirsem konu açarım

hocam indirim geldigi anda nasıl burda paylaşıyorsunuz. Yani nerden duyuyorsunuz ben vatanın sitesine falan giriyorum öyle özel bi yerde yok hani f5 falan atasın. Whatsap kanalına girdim ordada paylaşmıyor. Diğer firmalarda aynı şekilde. Vatanın haberi olmadan önce burda paylaşılıyor sormak istedim. Bende pc toplamaya calısıyorum ulan geçen flash bellegi bile alamadım yetişemedim bilgileri girene kadar
denk geliyorsun ustam özel bir şeyi yok her şey şans

İkinci elde bulurdun 30a 27e filan açılmamış ben öyle aldım ucuzdan alanlar üstüne kar koyup satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri