60k Bu Sistem İyi mi? ?

erencm55

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
60000
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Şunu söylemek isterim ki ilk bilgisayarım olacak ve pc toplama hakkındaki bilgim sadece 3-4 günlük. Bu sistemi komple yapay zeka yardımıyla topladım. Sizce fiyatı çok mu? daha uyguna şunu alabilirdin ya da şunun yerine şunu almalısın dediğiniz neler var
1000207123.webp

isteklerim; 2k oyun, wifi desteği ve mümkün mertebe yeni ama en uygun olabilecek şekilde

markalar farklı ve 2x16 gb ram harici sistemim istediğin sistemle aynı hocam. 2k oyun için yeterli ama bazen dlls isteyen sınırda oyunlar var. 60k dan daha ucuza gelir ama bu sistem. hazır sistem indirimlerini takip etmeni öneririm en az 8-10k ucuza denk gelir

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Şunu söylemek isterim ki ilk bilgisayarım olacak ve pc toplama hakkındaki bilgim sadece 3-4 günlük. Bu sistemi komple yapay zeka yardımıyla topladım. Sizce fiyatı çok mu? daha uyguna şunu alabilirdin ya da şunun yerine şunu almalısın dediğiniz neler varAlıntıyı görüntüle
2K için yeterli ve güzel hocam güle güle kullan

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Şunu söylemek isterim ki ilk bilgisayarım olacak ve pc toplama hakkındaki bilgim sadece 3-4 günlük. Bu sistemi komple yapay zeka yardımıyla topladım. Sizce fiyatı çok mu? daha uyguna şunu alabilirdin ya da şunun yerine şunu almalısın dediğiniz neler varAlıntıyı görüntüle
gayet fazla fiyat

bu fiyatlara anakart kanadında wifi dan feragat ederseniz 9070xt li sistem toplanabiliyor

markalar farklı ve 2x16 gb ram harici sistemim istediğin sistemle aynı hocam. 2k oyun için yeterli ama bazen dlls isteyen sınırda oyunlar var. 60k dan daha ucuza gelir ama bu sistem. hazır sistem indirimlerini takip etmeni öneririm en az 8-10k ucuza denk gelir
Hocam peki ekran kartı amd tarafından denk gelse amd ekran kartlarında rtx deki gibi bazı özellikleri açtığında fps arttıran özelliklerden var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gayet fazla fiyat

bu fiyatlara anakart kanadında wifi dan feragat ederseniz 9070xt li sistem toplanabiliyor
modeme kablolu bağlantı sağlayamadığım için kablosuz bağlantı şart maalesef

sağolun hocam bu oemi bi arkadaş daha attı bi kaç özelleştirmeyle aynı özellikler daha uyguna geliyor kesinlikle
Bu da bayağı iyiymiş hocam evet

ekran kartı olarak 9070xt mi daha iyi olur 5060ti mı acaba

nvdia tarafındaki fps arttıran teknoloji beni kendisine çekiyor

sağolun hocam bu oemi bi arkadaş daha attı bi kaç özelleştirmeyle aynı özellikler daha uyguna geliyor kesinlikle
madem 60k bütçen var yerinde olsam 7500f i 7500x3d yaparım . 1tb ssd de yapınca 59k ya geliyo

ekran kartı olarak 9070xt mi daha iyi olur 5060ti mı acaba

nvdia tarafındaki fps arttıran teknoloji beni kendisine çekiyor
9070xt 5060ti a fark atar ama özelleştirme kısmından ekran kartını değiştiremiyorsunuz .

madem 60k bütçen var yerinde olsam 7500f i 7500x3d yaparım . 1tb ssd de yapınca 59k ya geliyo

9070xt 5060ti a fark atar ama özelleştirme kısmından ekran kartını değiştiremiyorsunuz .
9070xt lı sistemlerde var benzer bütçlerede

9070xt lı sistemlerde var benzer bütçlerede

bu sistemde alınır 9070xt ile 5060ti arasında 2 kat fark var. amaca bağlı değişir

Geri