Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor

Ekran kartına takılan 6 yada 8 pin güç kablosunu çıkartıp tak. Yada anakarta bağladığın 24 pin güç kablosunu çıkartıp takmayı dene.

Olmadi malasef :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ama bir anda gitti hadi uzun sure kullanmasam anlicam daha 2 saat once hic bir sorun olmadan kullaniyordum bilgisayarcilarada gitmek istemiyorum ufak bir sorunsa bile yuksek maliyetler cikariyorlar
Açılışta vs hiçbir görüntü gelmiyorsa yüksek ihtimalle ekran kartı arızalanmıştır.

Bios resetlemeyi deneyebilirsin belki faydası olur.

Açılışta vs hiçbir görüntü gelmiyorsa yüksek ihtimalle ekran kartı arızalanmıştır.

Bios resetlemeyi deneyebilirsin belki faydası olur.
Goruntu gelmiyor ama sistem arkaplanda calisiyor bilmiyorum valla artik bilgisayarcinin ellerine teslim olucaz ben olumlu sonuc beklemiyorum :(

Kart hemen olduğunu düşünmek saçma ben de sistem açılmıyordu chispet yanmıştı Belki başka Sorun vardır sadece ekran kartına yönelmek doğru değil

Kart hemen olduğunu düşünmek saçma ben de sistem açılmıyordu chispet yanmıştı Belki başka Sorun vardır sadece ekran kartına yönelmek doğru değil
Baska sistemlerdede denedim sonuc ayni ne yazikki

Baska sistemlerdede denedim sonuc ayni ne yazikki
Kimse ye verme tamire, tamir olacaksada kartı hiç etme bence.

Tavsiyem Facebook'taki Yusuf Oylum'a gönder. TR deki en iyi tamircilerden kendisi.

Kimse ye verme tamire, tamir olacaksada kartı hiç etme bence.

Tavsiyem Facebook'taki Yusuf Oylum'a gönder. TR deki en iyi tamircilerden kendisi.
Hocam tehşis koysunlar diye goturucem eger büyuk bir ariza olmamissa yaptirmak isterim tabii ki vram felan arizalanmissa ugrasmicam saolun tavsiyeniz icin

Hocam tehşis koysunlar diye goturucem eger büyuk bir ariza olmamissa yaptirmak isterim tabii ki vram felan arizalanmissa ugrasmicam saolun tavsiyeniz icin
Teşhis koyma ayağına bozuyorlar tamir olmayacak şekilde. Siz bilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri