Hazır Sistem Önerisi

Praitha

80+
Reaksiyon skoru
17
Hazır sistem önerisine ihtiyacım var, benim baktığım sistem bu;

Benim düzenlediğim şekli bu;

1779541412138.webp

Kısaca 75-80 k arasında bu sistemden iyisi çıkar mı sizce? Diğer hazır sistem önerilerinizi beklerim. Ve bu sistemin yanına alınabilecek sıvı soğutma önerileriniz de mükemmel olur.
Özelleştirme kısmı böyle olması iyi mi? 32 ram'e çıkamazsam 72800 civarlarına gelecek.

Anakartı zayıf asus tuf b650 alınabilir yerine , ramler de cl36 olduğu için ucuzdur cl30 pahalı oyun için , işlemci soğutucusunu göremedim. genel olarak normal fiyat bu kasa bunu indirim diye mi satıyorlar

Anakartı zayıf asus tuf b650 alınabilir yerine , ramler de cl36 olduğu için ucuzdur cl30 pahalı oyun için , işlemci soğutucusunu göremedim. genel olarak normal fiyat bu kasa bunu indirim diye mi satıyorlar
Tek tek topladığımda fazlası çıkıyor, o sebepten indirimli olan öneriniz varsa atar mısınız? Çok güzel olur.

itopyadaki indirim olaylarına inanmıyorum ben hocam onu soruyorsan geçen gün asus prime 9070xt ekran kartı 32 bin tl di dün baktım 30 günün en düşük fiyatı 34500 tl diyor . nadiren vatan bilgisayarda parçalarda oluyor ama toplamayı düşünüyorsan hepsiburadadan toplamanı tavsiye ederim 9 taksit yapıyor farklı satıcılar da var ve fiyatları piyasanın en alt seviyelerinde zaten genel olarak gördüğüm kadarıyla . Cuma geceleri de incehesapda gaming gecesi var oraya da bakabilirsin indirim için .

Geri