Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,698
Arkadaşlar selam iphone 11 ile bağlanmaya çalıştım bağlandıda hatta ama ne yt ne de başka bir şey açıldı , hala internet yok uyarısı yiyorum sitelerde falan . Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? ( 2 farklı usb alıcı kullandım ikisindede aynı sonuç verdi , Windows 10)
Bir de dsl bağlantısı kopmuş modemin , İnterneti o olmadan kullanabilir miyim?

Hocam, bir süredir benim de iPhone 11 mobil veride kafayı yiyor. Bir süre çalışıp sonra sıkıntı yok gibi gözükse de çalışmayı bırakıyor, Wi-Fi'yi açıp kapatınca kendine geliyor. Ama senin sıkıntın telefon tarafında değilse kişisel erişim noktası ayarlarında 'Maksimum Uyumluluğu Artır' gibisinden bir ayar olacak telefonda, onu açmayı deneyebilirsin.
Sıkıntı devam ederse bilgisayara iTunes yükleyip iPhone'u kabloyla bağlayarak da internet paylaşmayı deneyebilirsin; ama internet yokken iTunes yükleme işi nasıl olur, bilemedim🤣. Kolay gelsin.

Hocam, bir süredir benim de iPhone 11 mobil veride kafayı yiyor. Bir süre çalışıp sonra sıkıntı yok gibi gözükse de çalışmayı bırakıyor, Wi-Fi'yi açıp kapatınca kendine geliyor. Ama senin sıkıntın telefon tarafında değilse kişisel erişim noktası ayarlarında 'Maksimum Uyumluluğu Artır' gibisinden bir ayar olacak telefonda, onu açmayı deneyebilirsin.
Sıkıntı devam ederse bilgisayara iTunes yükleyip iPhone'u kabloyla bağlayarak da internet paylaşmayı deneyebilirsin; ama internet yokken iTunes yükleme işi nasıl olur, bilemedim🤣. Kolay gelsin.
Hocam maksimum uyumluluğu açtım olmadı . Androidden kablo şak diye bağlayıp iTunes indirdim kablo ile bağlanmayı denedim ondanda olmadı ( laptopda iTunes gerek bile kalmadan bağlandı ama laptop unda kendine hayrı yok ) .
En son yapay zekayla 1 saat uğraştım çözemedim , lanet olasıca apple
( kablosuz yol olaraksa dns ip ayarları ile oynamayı denedim onlarda olmadı:( )

Hocam maksimum uyumluluğu açtım olmadı . Androidden kablo şak diye bağlayıp iTunes indirdim kablo ile bağlanmayı denedim ondanda olmadı ( laptopda iTunes gerek bile kalmadan bağlandı ama laptop unda kendine hayrı yok ) .
Hocam bende kabloyla itunes açıkken bağlanıyordu sadece başka türlü bende bağlayamadım ip11 mobil verisini

Hocam bende kabloyla itunes açıkken bağlanıyordu sadece başka türlü bende bağlayamadım ip11 mobil verisini
Hocam yapay zekada öyle dedi en başta ama olmadı ondan sonra aygıt yöneticisi cart curt uğraştım
Iphone'da usb veri izni vb. Bir şey var mı çünkü androidde var

Hocam yapay zekada öyle dedi en başta ama olmadı ondan sonra aygıt yöneticisi cart curt uğraştım
Iphone'da usb veri izni vb. Bir şey var mı çünkü androidde var
Hocam bağladığımda güven müven şeyleri çıkıyor işte hepsine izin veriyorum itunes e de bir şeyler geliyor onlara da izin veriyordum bağlanıyordu otomatik

Ben bu durumlar için yedek telefon bulunduruyorum. Dediğine de tamamen katılıyorum, lanet olası elma🤡

Geri