ihtiyacı olanlar ne kadar beklese de hiçbir zaman al-satçılar kadar hızlı olamıyor maalesef. bizim de sorduğumuz aslında ihtiacı olanların da nereden bunlara diğer herkes kadar hızlı erişebileceğini öğrenmek içinditakip etmek nedir ki. arada bir uygulamada kaydırıyorum . son yüklenenlere veya ihtiyacım olan ürünleri(şu zamanlarda gpu, ekran kartı vs. diye aratıp) bakıyorum fiyatı makulse alıyorum
herkes aldığını paylaşıyor. Nasıl aldığını kesinlikle söylemiyor.sır gibi saklıyorlar telegramı kullananlar sanırım sayfa sayfa okudum forumu kimse paylşamamış ismini !
ne kadar aldın? ne zaman aldındostlar selamlar amazonda depodan apple watch 11 aldım icloudlu bunu alan kişinin bir planımıdır yoksa gerçekten iadelik bir ürünümü aldım nasıl anlarız varmı forumda ürünü takip eden ?
bu telegrama düşmüş ama bildirim gelmemiş sebebini bilen var mı?3.2kRazer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
başka bir yere 12-13 dk önce düştübu telegrama düşmüş ama bildirim gelmemiş sebebini bilen var mı?
evet bana 4.23de düşmüş ama bildirimi gelmedibaşka bir yere 12-13 dk önce düştü
Bu gerçek mi? Beyaz V3 Pro 3k fiyata mı düştü. Abi bu indirimleri nasıl takip edebilirim harbi diyorum tek hayalim olan mouse şu ya.