Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

dostlar selamlar amazonda depodan apple watch 11 aldım icloudlu bunu alan kişinin bir planımıdır yoksa gerçekten iadelik bir ürünümü aldım nasıl anlarız varmı forumda ürünü takip eden ?

takip etmek nedir ki. arada bir uygulamada kaydırıyorum . son yüklenenlere veya ihtiyacım olan ürünleri(şu zamanlarda gpu, ekran kartı vs. diye aratıp) bakıyorum fiyatı makulse alıyorum
ihtiyacı olanlar ne kadar beklese de hiçbir zaman al-satçılar kadar hızlı olamıyor maalesef. bizim de sorduğumuz aslında ihtiacı olanların da nereden bunlara diğer herkes kadar hızlı erişebileceğini öğrenmek içindi

abiler yaklaşık 20 gündür bu sayfadan yazdıklarını takip ediyorum PC’de sadece ram kaldı anlamadığım bekliyorum sizin paylaşımlarınızla 90-100 bine mal edeceğim PC şuanda ram hariç 54 bine topladım hepinizden Allah razı olsun

sır gibi saklıyorlar telegramı kullananlar sanırım sayfa sayfa okudum forumu kimse paylşamamış ismini !

dostlar selamlar amazonda depodan apple watch 11 aldım icloudlu bunu alan kişinin bir planımıdır yoksa gerçekten iadelik bir ürünümü aldım nasıl anlarız varmı forumda ürünü takip eden ?
ne kadar aldın? ne zaman aldın

3.2k
bu telegrama düşmüş ama bildirim gelmemiş sebebini bilen var mı?

12.20de düşmüş bana kölesi olan kanallardan.

1779616957053.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri