Öneri Beyaz Anakart Önerisi (Amd-Wıfı) !!

Koparan

80+
Reaksiyon skoru
18
Yeni bir kasa aldım argb desteği bulunan aura sycn kullanabileceğim wifi7 desteği bulunan mATX anakart önerisinde bulunur musunuz?
bütçe:15000₺ ye kadar çıkarım

Yeni bir kasa aldım argb desteği bulunan aura sycn kullanabileceğim wifi7 desteği bulunan mATX anakart önerisinde bulunur musunuz?
bütçe:15000₺ ye kadar çıkarım
ekrankartı ile işlemci ne reis onagöre öneride bulunalım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: MEJA
AMD RYZEN 5 7500F
4060Tİ 8GB

Ama ağır ağır sistemi güncelliyorum değişecek bunlarda bi zaman sonra onlarıda göz önünde bulundurabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu önerir misiniz?

Ekler

• IMG_7940.webp
    IMG_7940.webp
    163.9 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
AMD RYZEN 5 7500F
4060Tİ 8GB

Ama ağır ağır sistemi güncelliyorum değişecek bunlarda bi zaman sonra onlarıda göz önünde bulundurabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu önerir misiniz?
sistemde ne ihtiyacin var ise ona gore bir parca sec sadece butcem bu diyip atlama gelecekte alacagin parcalar ve yapacagin islemleri belirtirsen 15k nin hepsini harcamadan daha makul seylerde alabilirsin para cebinde kalir baska bir parcaya daha yuksek bir butce ayirabilirsin boylece

beyaz tasarim+oyun oynayacak 7800x3d 5070ti gibi bir sistem ile kullanacaksan bu anakart olur ihtiyaclarini rahat karsilar

ama diyosanki ben illa o hicbi zaman kullanmayacagin usb hizlarina para vermek istiyorum satarken marka adi yazabileyim dyosan altakine bakacan

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim sizin mesajınızı görmeden önce bunu sipariş ettim ethernet derdinden kurtulmak istiyorum bu yüzden bunu tercih ettim uygunada geldi bonus kullanarak 10.500 bandına aldım doğru tercih yaptığımı düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ?

Ekler

• IMG_7946.webp
    IMG_7946.webp
    127.5 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,442
Üyeler
199,158
Son üye