🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Chatgpt FR4 ile PP farkına böyle diyor öyleyse benim açımdan PP daha iyi olur.
  • FR4 (Daha Net ve Tok): Net, yüksek sesli ve belirgin bir tıklama (clack) sesi istiyorsanız daha iyidir. Sert yapısı nedeniyle anahtarların sesini doğrudan ve pürüzsüz bir şekilde yansıtır.
  • PP (Daha Boğuk ve Kremsi): Yumuşak, derin ve kremsi (thock) bir ses istiyorsanız daha iyidir. Malzemenin esnekliği yüksek frekanslı sesleri emerek daha boğuk ve tok bir akustik yaratır.

• FR4 (Daha Net ve Tok): Net, yüksek sesli ve belirgin bir tıklama (clack) sesi istiyorsanız daha iyidir. Sert yapısı nedeniyle anahtarların sesini doğrudan ve pürüzsüz bir şekilde yansıtır.
  • PP (Daha Boğuk ve Kremsi): Yumuşak, derin ve kremsi (thock) bir ses istiyorsanız daha iyidir. Malzemenin esnekliği yüksek frekanslı sesleri emerek daha boğuk ve tok bir akustik yaratır.
FR4 plate veya PP plate daha iyidir diye bir şey yok zaten ya hafif bir ses profili değişikliği dışında hiçbir fark hissetmezsiniz. Bende hiç PP plate klavye yoktu deneyimleme amaçlı PP plate aldım.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, bayram sonrası tekrar gelse güzel olur aslında. 4k civarına kadar bence gayet güzel klavye ama aynı fiyattan gelirse tabi çok daha iyi olur.

Yani biraz abartarak yazmış hocam, dediğim gibi aşırı fark yok. Yapay zeka yerine plate karşılaştırma videolarına baksan daha iyi anlarsın aslında. Ben önüme ilk çıkanı atayım buraya.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, bayram sonrası tekrar gelse güzel olur aslında. 4k civarına kadar bence gayet güzel klavye ama aynı fiyattan gelirse tabi çok daha iyi olur.

Yani biraz abartarak yazmış hocam, dediğim gibi aşırı fark yok. Yapay zeka yerine plate karşılaştırma videolarına baksan daha iyi anlarsın aslında. Ben önüme ilk çıkanı atayım buraya.

Dediğiniz gibi dikkatli dinlenmediği sürece anlaşılmıyor çok da takmaya gerek yokmuş. PP plate aşırı az daha tokmuş gibi hissiyat veriyor o kadar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Renz
hangisini önerirsiniz hangisi daha keyifli olur genel olarak oyun oynuyorum razer blackwidow v4 den geçeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
hangisini önerirsiniz hangisi daha keyifli olur genel olarak oyun oynuyorum razer blackwidow v4 den geçeceğim
Şu v4 ün %75 modelini 5kya almadım şimdi de fiyatlardan dolayı alamıyorum çok içime oturdu belki 2-3 aydır klavye bakıyorum o kadar çok ürün var ki hiçbir şeyi beğenemiyorum ./

Aula s100pro aldım geçen kampanya kupon derken 1300 civarına almıştım. Üste 2k fazla verip almaya değer mi? Baileys rengini alacağım alırsam. 3 3.5k ya kadar kablosuz beyaz önerilere açığım. Alınca uzun süre kullanayım istiyorum, garanti vs konusunda ulugames sorun yaşatır mı?

Ek olarak bu aldığım klavye fiyatını hakediyor mu sizce? Ürün önerilerini de mekanik, beyaz ve tercihen ok tuşları olan ürünlere yönelik yapabilirseniz sevinirim

kesin bilgi mi hocam? model baya hoşuma gitti bu fiyattan gelirse alıcam hangi switch modeli öneriyorsunuz
Pazartesi geleceği kesin değil kendileri bana haber vericek gelince konuya atarım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bu aldığım klavye fiyatını hakediyor mu sizce? Ürün önerilerini de mekanik, beyaz ve tercihen ok tuşları olan ürünlere yönelik yapabilirseniz sevinirim
Kesinlikle hak ediyor suanda fiyatında en iyisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aula s100pro aldım geçen kampanya kupon derken 1300 civarına almıştım. Üste 2k fazla verip almaya değer mi? Baileys rengini alacağım alırsam. 3 3.5k ya kadar kablosuz beyaz önerilere açığım. Alınca uzun süre kullanayım istiyorum, garanti vs konusunda ulugames sorun yaşatır mı?
Garanti konusunda sorun yaşatmazlar hepsi çok iyi insan iletişimleri de gayet hızlı.

Beles fiyat, bebek gibi klavye. Yazim hissi monsgeek m1den bi tik daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri