Ön Lisans Mezunuyum ve İş Arıyorum, Nerelere Bakmalıyım?

KaiSatake

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba, Ben Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden bayramdan sonra mezun oluyorum. Kendimi C# ve .NET alanında geliştirmek istiyorum. Mezuniyet sonrası nasıl bir yol izlemeliyim, staj veya iş ararken ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Başkan ben de Dumlupınarda okuyorum asıl işim js ve php,bence belediyelere bir sor

Başkan ben de Dumlupınarda okuyorum asıl işim js ve php,bence belediyelere bir sor
Nasıl yani tam anlamadım, belediyede nereleri kastediyorsunuz, sizden ricam detaylandirirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karyer.net ve benzeri sitelere üye ol ve ilanları takip et.
Ya oralara baktimda adamların hepsi 2 yıl deneyimli yazıyor gene şansmı denerim ama bilmiyorum ya? Kafam çok karışık, bide ben biraz ev kuşuydum ya ondan çok çevremde yok.

Herkese merhaba, Ben Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünden bayramdan sonra mezun oluyorum. Kendimi C# ve .NET alanında geliştirmek istiyorum. Mezuniyet sonrası nasıl bir yol izlemeliyim, staj veya iş ararken ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayirli olsun issiz krdsm buguk ihtimallet is bulamazsin. Torpil fln varsa bulabilirsin tek. Bir de dgs muh dene bence.

Geri