Amazon Kodu 5000/500

tyuno

80+
Reaksiyon skoru
201
⭐️ AMAZONTR500 – belirli! kategorilerde geçerli, 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim

AMAZONTR1000 – belirli! kategorilerde geçerli, 10000 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL indirim

Amazon hediye kartları, takı, elektronik, cep telefonu, bilgisayar, TV ve ev eğlence sistemleri, telefon aksesuarları, Apple, Samsung, Coca-Cola, Komili, Nutella, Red Bull, Yudum, Lipton ürünleri ve kargo ile paketleme ücretlerinde kullanılamamaktadır.

Son düzenleme:
⭐️ AMAZONTR500 – Tüm kategorilerde geçerli, 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim

AMAZONTR1000 – Tüm kategorilerde geçerli, 10000 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL indirim

Amazon hediye kartları, takı, elektronik, cep telefonu, bilgisayar, TV ve ev eğlence sistemleri, telefon aksesuarları, Apple, Samsung, Coca-Cola, Komili, Nutella, Red Bull, Yudum, Lipton ürünleri ve kargo ile paketleme ücretlerinde kullanılamamaktadır.
Ne kaldı ki zaten :D

Hem tüm katagorilerde geçerli diyosun hem katagorilerin yüzde 90 nını çkarıyorsun
gözden kaçmıştır dostum gereksiz şeylere takılmak yerine belirtilen ürünler hariç tüm kategoriler olduğunu anlayacak yaşta olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kod çalışmıyor yine bir amazon klasiği.
çalışıyor dostum kategoriyi kontrol etmelisin.

⭐️ AMAZONTR500 – Tüm kategorilerde geçerli, 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim

AMAZONTR1000 – Tüm kategorilerde geçerli, 10000 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL indirim

Arkadaşım neden başta her kategoride geçerli diyorsun?!

çubuk krakerde geçiyor galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,080
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri