Değirmencidayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Başlıktaki gibi sorunlar çıkıyo 9070 xt pulse modeli ekran kartım
Nvidia’da coil whine yok mu demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?Amd sonuçta ne bekliyorsun ama coil whine ise sorun olmaz.
Sesini atabilirim istersenAmd sonuçta ne bekliyorsun ama coil whine ise sorun olmaz.
fizikle alakli bir durumu amdye baglamak. apayri bir seviye nvidia fanboyluğuAmd sonuçta ne bekliyorsun ama coil whine ise sorun olmaz.
videosunu atabilirsiniz. yük altinda oluyorsa dediginiz gibi cw olabilir. rahatsiz etmeyecek seviyedeyse kafaya takmayin.Sesini atabilirim istersen
CW sesine benziyor PSU daha önce test ettin mi ? ondanda olabilir.Başlıktaki gibi sorunlar çıkıyo 9070 xt pulse modeli ekran kartım
2060 kartım vardı oda resmen sinek yuvası gibiydi...Nvidia’da coil whine yok mu demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
bobin sızlaması her kartta olur normal önemli olan ne kadar rahatsız ettiği hocam bende çok az varNvidia’da coil whine yok mu demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
cıkarmaz sw sesidirBaşlıktaki gibi sorunlar çıkıyo 9070 xt pulse modeli ekran kartım
Elbette normal bir şey, minicik Apple marka adaptörde bile cw oluyor.2060 kartım vardı oda resmen sinek yuvası gibiydi...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bobin sızlaması her kartta olur normal önemli olan ne kadar rahatsız ettiği hocam bende çok az var
Normal hocam bunlar elektirik geçiyor sonuçta üstünden rahatsız etmiyorsa sorun yokElbette normal bir şey, minicik Apple marka adaptörde bile cw oluyor.
nası test edicemki psu muCW sesine benziyor PSU daha önce test ettin mi ? ondanda olabilir.
Video atılmıyormuş sanırım ses atabilme yeri varmı bilmiyorumsesi atarmısın bi