31 K Ya 2 Sistemden Hangisini Almalıyım Acil

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
102
Merhaba arkadaşlar günlerdir sistem bakıyorum fp bütçem bu kadar ancak yakında daha farklı sistemler gelmedi ve bütçe de belli. Daha fazla beklemek istemiyorum sizce bu 2 sistemden hangisini almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar günlerdir sistem bakıyorum fp bütçem bu kadar ancak yakında daha farklı sistemler gelmedi ve bütçe de belli. Daha fazla beklemek istemiyorum sizce bu 2 sistemden hangisini almalıyım ?

225f vs b580 olanı tabi ki kesinlikle

5050 dlss ile aynı fpsleri almıyo mu daha stabil olur diye düşünüyordum o yüzden arada kalmıştım
Dlls her oyunda yok ve 5050 diger b580 e gore geride ve 8gb vram yetmez benim tavsiyem ddr5 b580 li 225f li sistem olur. 5060-5050 yaramaz kartlar

Tartışmaya kapalı Intel arc sistem

İntel arch olan ddr5 üstelik :). Kesinlikle b580. Ayrıca işlemci de yeni 👍
teşekkürler ekran kartında arada kalmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntel arch olan ddr5 üstelik :). Kesinlikle b580. Ayrıca işlemci de yeni 👍
bayramda da biseyler gelir diyordum ama bu paralara başka ne gelicek ki 32 33 5060 olsaydı belki düşünürdüm ama umudum yok en fp bu gibi

teşekkürler ekran kartında arada kalmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bayramda da biseyler gelir diyordum ama bu paralara başka ne gelicek ki 32 33 5060 olsaydı belki düşünürdüm ama umudum yok en fp bu gibi
Almadiysa 30 k tekrardan stokta arc kasa halkbankli değilsen halkbankli olup parwfly ksrt alırsan 5 k puan veriyor ve vade farksız 6 taksit ben bu şekilde aldım öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri