🔥İndirim MSI Mpg A1250gs 1250w 80+ Gold Atx 3.1 Psu 8.999₺

Akıl aldığınız kişilere dikkat edin desek hoş olmaz şimdi değil mi
Ağlamanı MSI ın resmi sitesine yapabilirsin. %100 japon kapasitör olduğu zaman bizzat belirtiyorlar zaten. %100 japon, main japon yada server grade şeklinde, adamlar %100 japon diye ibare koymamış.

Ağlamanı MSI ın resmi sitesine yapabilirsin. %100 japon kapasitör olduğu zaman bizzat belirtiyorlar zaten. %100 japon, main japon yada server grade şeklinde, adamlar %100 japon diye ibare koymamış.
Ben anladım hocam seni sıkıntı yapma kendiceğzine
Eksik kablo derken? Nasıl yani?
1000125233.webp
Şöyle bir kampanya vardı ama bitmiş hocam dediğiniz kablo bazı modellerde yokmuş

Ne anladığınla çok ilgilenmiyorum hocam ama forumu biraz azaltmanı tavsiye ederim.
Bende senin aşağılama girişimlerine takılmıyorum çocuk etmez senin ettiğin lafları

Gören de sanar forum ortamı full nezih, elit, herkes birbirine beyefendi, hanımefendi diye hitap ediyor.

Mevzu senin işkembeden sallamandan çıktı konuyu buraya nasıl getirdin Allah akıl fikir versin. Hem işkembeden salla tutmasın sonra gel aşağılamaya çalış o da tutmasın sonra burası zaten çok nezih ortam bi biz mi aynen kardeş sizin orda ne diyorlar buna bilmiyorum ama bizim orda sıçıp sıvamak diyorlar

Hocam lian li sx1200p platinum mu iyidir bu mu sessizlik açısınıdan özellikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende A850g var sesini duymadım ben hiç 1250watt psuyu bağırtacak sistem kurmak gerçekten zor birde okuduğum kadarıyla iç bileşenleri daha az ısınan özel bileşenler kullanılmış ama psu gerçekten çok bildiğim konular değil sadece okuduğum özelliklere göre bu iyi bir psu gibi duruyor ama çok fazla coil whine şikayeti olduğunu söyleyenlerde var ürün amazonda Cw olsa hertürlü iade edilir ama benim hala takıldığım nokta bende buna Cw yaptıracak sistem yok 😀😀 kafama şu takılmamış olsa 5500 lira olan psu bütçemi baya bir aşıp bunu alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri