Sorunlu İlişkiyi Bitirmiş Kızla Flört Aşamasında Ne Yapılmalı?

Reaksiyon skoru
157
Merhaba arkadaşlar, kütüphaneye giderken bir kızdan çok hoşlandım. Dün ilk defa birisinden Instagram istedim ve versin diye konuşmaya falan başladık. Baya ortak özelliklerimiz var, kızı da beğeniyorum ama daha yeni 2 yıllık bir ilişkiden çıkmış, 2 hafta olmuş ve ayrıldığı çocuk sorunluymuş. Gittiği her yerde takip ediyormuş. Şu an çözdüm diyor ama bilmiyorum. Sevgili olucaz gibi. Dün açıldım. Sizin tavsiyeleriniz nedir? İlk sevgilim olacak hatta.Kız çok saygılı ve iyi bugün buluşucaz ne yapmamı tavsiye edersiniz

Merhaba arkadaşlar, kütüphaneye giderken bir kızdan çok hoşlandım. Dün ilk defa birisinden Instagram istedim ve versin diye konuşmaya falan başladık. Baya ortak özelliklerimiz var, kızı da beğeniyorum ama daha yeni 2 yıllık bir ilişkiden çıkmış, 2 hafta olmuş ve ayrıldığı çocuk sorunluymuş. Gittiği her yerde takip ediyormuş. Şu an çözdüm diyor ama bilmiyorum. Sevgili olucaz gibi. Dün açıldım. Sizin tavsiyeleriniz nedir? İlk sevgilim olacak hatta.Kız çok saygılı ve iyi bugün buluşucaz ne yapmamı tavsiye edersiniz
Kankam genelde bu türler sevgiliyi unutmak için yapıyor çağırsa gider.Hatta sorunlu olması da bu hipotezi desteklemekte.Genelde bunun erkek arkadaşı bir hırtlık yapar bu da hırtı kıskandırmak için sana gelir hırt kudurup özür dileyince geri döner sende ortada dımdızlak kalırsın

kızın kitaplarının arasından o çocuğun fotoğrafı çıkar sonra birgün ya ben iyi değilim sorun sende değil bende biraz ara verelim der o çocuğa döner senin hiçbir kıymetin olmaz onun gözünde uzaklaş demiyorum kaç diyorum kralını gördük
(Kızla bizim elemean kafeye gider)
Bizim e.:Aşkım ne oldu kime bakıyorsun(kız o kişiye bakarak duduak altından tebessüm eder ve içinden ***** yağ der)
Kız:Ya yok aşkım ya benim ex burda(ez uzaktan keser onu)
Bizim e.:Bu sorunlu değil miydi hadi gidelim
Kız:Bizim eleman sana Bir şey söylememiz lazım.Ben çok yoruldum,ara verelim artık.
Bizim e.:Neden,neden (der ve ayrılır)
Kız ise yeni sevgilisini bulmuştur

(Kızla bizim elemean kafeye gider)
Bizim e.:Aşkım ne oldu kime bakıyorsun(kız o kişiye bakarak duduak altından tebessüm eder ve içinden ***** yağ der)
Kız:Ya yok aşkım ya benim ex burda(ez uzaktan keser onu)
Bizim e.:Bu sorunlu değil miydi hadi gidelim
Kız:Bizim eleman sana Bir şey söylememiz lazım.Ben çok yoruldum,ara verelim artık.
Bizim e.:Neden,neden (der ve ayrılır)
Kız ise yeni sevgilisini bulmuştur
hiç şaşmaz ya tam olarak böyle oluya veya biraz daha teferruatlı aynı hikayeyi birbiriyle alakası olmayan en az 5-6 arkadaştan duydum

Ben bu hikayeyi biliyorum sonu cok kotu bitiyo basarilar

Hoca şöyle olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri