🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

iyi de normal mekanik switche göre manyetik switchler çok daha iyi neden normal mekanik switch klavye kullansın insanlar onu anlamıyorum 3000TL ye gayet iyi manyetik switch klavye alınabiliyor şu an
manyetikler mekanikler kadar uzun ömürlü olmuyor, mekanik switch bitse bile piyasada tonla ucuza switch var, modlama seçenekleri daha iyi, kablosuz manyetikler sayılı mekaniklerin çoğu kablosuz, alüminyum kasa, fiyat gibi şeyler ayrıca ses ve hissiyat olarak mekanikler cok daha iyi.

Klavyeden pek anlamıyorum mesela bu klavyeye ileride manyetik switch alıp taksak stabil çalışıyor mu

Manyetik switch klavye ile mekanik switch klavye farklı kesimlere hitap ediyor. Manyetik switch FPS oynuyorsan falan fayda sağlar, alanların yüzde 90 ı ayarlarını bile doğru yapmadan kullanıyor, birde niye onu almıyorsun diye sorguluyor arkadaş

Manyetik switch klavye ile mekanik switch klavye farklı kesimlere hitap ediyor. Manyetik switch FPS oynuyorsan falan fayda sağlar, alanların yüzde 90 ı ayarlarını bile doğru yapmadan kullanıyor, birde niye onu almıyorsun diye sorguluyor arkadaş
valla manyetik klavye kullanıyorum şu an öncesinde birçok mekanik switch klavye kullandım ve çalıştığım yerde satışını yapıyorduk bu yüzden çok inceleme fırsatım oldu fps moba vs hangi oyun olursa olsun tepkime manyetik klavyelerde çok daha iyi ayarlarını yapabiliyorsan çok az bir basma ile direk aktive olabiliyor ayrıca özelleştirme çok daha esnek switch ler üzerinde birçok ayar yapılabiliyor kablosuz özelliği klavyede bana bir şey ifade etmiyor son olarak isteyen istediğini kullansın ben sadece neden bunu almak ihtiyacı hissediliyor manyetik varken diye merak ettim

valla manyetik klavye kullanıyorum şu an öncesinde birçok mekanik switch klavye kullandım ve çalıştığım yerde satışını yapıyorduk bu yüzden çok inceleme fırsatım oldu fps moba vs hangi oyun olursa olsun tepkime manyetik klavyelerde çok daha iyi ayarlarını yapabiliyorsan çok az bir basma ile direk aktive olabiliyor ayrıca özelleştirme çok daha esnek switch ler üzerinde birçok ayar yapılabiliyor kablosuz özelliği klavyede bana bir şey ifade etmiyor son olarak isteyen istediğini kullansın ben sadece neden bunu almak ihtiyacı hissediliyor manyetik varken diye merak ettim
Hocam her şey performans değil ağır FPS oyuncusu değilsen manyetik almanın bana göre bir mantığı yok çünkü hissiyat ve sesi çok kötü. Gümrük işi bozulmadan önce insanlar ayrı olarak klavye kasalarını alıp switch ve keycaplerini kendi takardı custom mekanik klavye ayrı bir zevk.

Son düzenleme:
Ön sipariş olarak geçiyor 12 hazirandan sonra kargolanacak yazıyor doğru mu?

Ön sipariş olarak geçiyor 12 hazirandan sonra kargolanacak yazıyor doğru mu?
12 Haziran tahmini hocam, normalde kargo tarihi 5 hazirandı ama yeni stoklar da eklenince gümrükten ne kadar sürede geçeceği kesin olmadığı için 12 haziran dediler. Yani daha erken de verilebilir kargoya.

Elimde Aula F75 var. Uzun zamandır alüminyum kasa bir klavye almak istiyordum, o yüzden Leobog Hi75C Pro sipariş verdim.
Aslında Baileys rengini istiyordum ama stok bitmiş. FR4 plate daha kaliteli diye bildiğim için Black Contours + Turquoise switch aldım. Fakat beyaz kasa istediğim için aklım biraz White Jelly’de kaldı. Black Contours’un keycapslerini de çok beğenmedim ve white jelly keycapsler güzel duruyor. Elimde birkaç tane de keycaps seti var.
Sizce siparişi iptal edip PP plate White Jelly almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi olur?
Bir de Strawberry Mint switch çok hafif diye duydum. Günlük kullanımda rahatsız eder mi?
Son olarak FR4 plate için biraz daha clacky deniyor. Ben daha tok/derin ses seviyorum. FR4 yine de tok ses verir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri