🔥İndirim MSI Mpg A1250gs 1250w 80+ Gold Atx 3.1 Psu 8.999₺

Hocam bende A850g var sesini duymadım ben hiç 1250watt psuyu bağırtacak sistem kurmak gerçekten zor birde okuduğum kadarıyla iç bileşenleri daha az ısınan özel bileşenler kullanılmış ama psu gerçekten çok bildiğim konular değil sadece okuduğum özelliklere göre bu iyi bir psu gibi duruyor ama çok fazla coil whine şikayeti olduğunu söyleyenlerde var ürün amazonda Cw olsa hertürlü iade edilir ama benim hala takıldığım nokta bende buna Cw yaptıracak sistem yok 😀😀 kafama şu takılmamış olsa 5500 lira olan psu bütçemi baya bir aşıp bunu alıcam
Hocam bem sx1200p aldım ilerisi için rtx 3060 a olur mu soketleri kasaya sığar mı hiç bilmiyorum anlamıyorum bu kasa işlerinden pek şuan benimkinde fan bile açmaz heralde 🤣🤣🤣🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bende cw dedikleri için soğudum bundan hocam

Hocam bem sx1200p aldım ilerisi için rtx 3060 a olur mu soketleri kasaya sığar mı hiç bilmiyorum anlamıyorum bu kasa işlerinden pek şuan benimkinde fan bile açmaz heralde 🤣🤣🤣🤣
8 pin soket takarsın muhtemelen 3060 a olur

ben de evermax revulotion 3 iade ettim boştaki sesi yüzünden.

sizce bu psu mu yoksa nzxt c1200 gold mu?
C1200 ATX 3.1 Versiyonu tokat manyağı yapar bu psuyu. C1200'ün ATX 3.0 versiyonunu dersen ama sabaha kadar bu derim.

600w ile 6800xt çalıştırıyorum 1.5 yıl olacak tık demiyor 1250w tam olarak hangi son kullanıcı için? 5090 9950x3d falan için bile ekstrem sanırsam

600w ile 6800xt çalıştırıyorum 1.5 yıl olacak tık demiyor 1250w tam olarak hangi son kullanıcı için? 5090 9950x3d falan için bile ekstrem sanırsam
Mantık yüzde 50 yükte çalıştırmak hocam

hocam çok sesli aktif olarak kullanıyorum değiştireceğim ilk fırsatta
ben de evermax revulotion 3 iade ettim boştaki sesi yüzünden.

sizce bu psu mu yoksa nzxt c1200 gold mu?
Ben sese alışkınım,ses çok rahatsiz edici bir sesmi? 1000w kaliteli bir fp psu oldugu icin qlmak istoyiurm ses benim icin onemli degil

Ben sese alışkınım,ses çok rahatsiz edici bir sesmi? 1000w kaliteli bir fp psu oldugu icin qlmak istoyiurm ses benim icin onemli degil
ses önemli degilse 1000w icin fp 1.si bence

C1200 ATX 3.1 Versiyonu tokat manyağı yapar bu psuyu. C1200'ün ATX 3.0 versiyonunu dersen ama sabaha kadar bu derim.
itopyadan 9kya c1200 mü yoksa amazon satıcılı bu mu arada cok kaldım cybenetics'e göre sanırım bu yük altında bi tık daha sessiz gözüküyor c1200den. diğeri de amazondan olsa hiç düşünmezdim

ses önemli degilse 1000w icin fp 1.si bence

itopyadan 9kya c1200 mü yoksa amazon satıcılı bu mu arada cok kaldım cybenetics'e göre sanırım bu yük altında bi tık daha sessiz gözüküyor c1200den. diğeri de amazondan olsa hiç düşünmezdim
Hocam gaming gen tr 2 yıl mı garantı veriyor? Bir yerde 8 yıl diye okumuştumda gaming gen tr de 2 yıl garanti yaziyor

arkadaşlar bende bu var yaklaşık 1 yıl olacak ama değişik bir ses yapmaya başladı değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye verir misiniz daha üst segmentten 5070 var ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri