❌İndirim Bitti! Asus Prıme Lc 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2.999tl

Olur öyle kral bir indirim de gözünden kaçıversin, yapay zeka değilsin sen.
yok ben kaçırayım onu demiyorum bu ürün indirimi %40-50 mesela ama bunu sitede göremiyorum ben şu indirimi ultra indiriminde yapsa anında biterdi mesela

sıvı sogutuclardan korkuyom yav anasını satayım patlıcak borulardan su akıcak falan pompa bozulcak fln filan uraş
6 yıl garantili bu model yene vatanda 10 stokla çıkmıştı asus türkiyeyi aradık 6 yıl demişlerdi ordan hatırladım , yani sen emekli olana kadar yeter bu sıvı soğutma

Asusu takibe alacaktim ama aluminyum radyatormus, 9800x3d icin bakir radyator almak daha mantikli geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8k fiyata da deger mi harbiden performans farki olusturuyor mu daha ucuz muadillere gore?
Bakır pompa yüzeyi işlemci üzerine gelen radyatörler zaten hepsi alüminyum ben mi yanlış bilmiyorum :)

Bakır pompa yüzeyi işlemci üzerine gelen radyatörler zaten hepsi alüminyum ben mi yanlış bilmiyorum :)
pompa yuzeyi degil de radyatorun aluminyum ve bakir malzeme cesiti var, Asus aluminyumden uretilmis bendeki mesela bakirmis (Alphacool T38), performansa etkisinden bahsediliyor.

pompa yuzeyi degil de radyatorun aluminyum ve bakir malzeme cesiti var, Asus aluminyumden uretilmis bendeki mesela bakirmis (Alphacool T38), performansa etkisinden bahsediliyor.
Alphacool da bakır radyatör var ama t38 alüminyum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri