Yardım Cs 2'de İsim Değiştirme veya Gizleme

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Merhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Yapamazsın

ismini soylersen yardımcı olabilirim
Cansu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Oyun içinde gözükmesin yeter

Türk gelmediği sürece sorun yok. Banada bahtsız bedevi seni çölde kutup ayısı şey yaptı mı diye soruyorlar
Kdkskfkdkfksk

Cansu

Oyun içinde gözükmesin yeter

Kdkskfkdkfksk
isimde birsey yokmus millet hep biseyle dalga gececek yer arıyor steam kullanıcı adını degistirmen gerekiyor diye biliyorum cs de özel bir ayarı yok

isimde birsey yokmus millet hep biseyle dalga gececek yer arıyor steam kullanıcı adını degistirmen gerekiyor diye biliyorum cs de özel bir ayarı yok
Kız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor

Teşekkür ederim

ses değiştirici ile iki troll makara geç sonra bunlar erkek sanarsa zaten sorun kalmaz hem eğlenmiş olursun

Kız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor

Teşekkür ederim
cs de oyle ucube bir kitle var en iyisi degistirmen olur rahatsız etmezler en azından

Geri