Eve Fiber Optik Kutusu Ne Zaman Gelir?

Voong

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamun aleyküm hepinize iyi bayramlar eylül ayından beri beklediğim fiber geçen hafta pazartesi itibariyle binamın içine kadar çekildi önümdeki direkte turuncu kablolarda geçiyor aşağıda fotoğraflarını bırakıyorum genel olarak chatgpt gemini falan sorduğumda 1-10 gün içinde kutuyu gelir bağlarlar sonra sinyal gelmesi gerekiyormuş her gün kontrol etmem lazımmış çalıştığım yere türk telekom ekipleri geldi bir kaç kere 1 günde sürebilir 1 ayda 1 yılda dediler türk telekom pendiğe gidip dilekçe verdim cuma günü ne yapmam lazım ne kadar sürede gelir tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
a0f7ce32-d0fc-4a0b-99b0-23b2581ef82d.webp

Ekler

• IMG_4834.webp
    IMG_4834.webp
    394.8 KB · Hit: 21
TurkNet’e destek talebi açmıştım. Yaklaşık 2 gün içinde Türk Telekom ekipleri gelip kurulumu tamamladı. Bağlantı aktif olduğu anda hiçbir bekleme yaşamadan interneti kullanmaya başladım. Süreç beklediğimden daha hızlı ve sorunsuz ilerledi.

Öncelikle selamun aleyküm hepinize iyi bayramlar eylül ayından beri beklediğim fiber geçen hafta pazartesi itibariyle binamın içine kadar çekildi önümdeki direkte turuncu kablolarda geçiyor aşağıda fotoğraflarını bırakıyorum genel olarak chatgpt gemini falan sorduğumda 1-10 gün içinde kutuyu gelir bağlarlar sonra sinyal gelmesi gerekiyormuş her gün kontrol etmem lazımmış çalıştığım yere türk telekom ekipleri geldi bir kaç kere 1 günde sürebilir 1 ayda 1 yılda dediler türk telekom pendiğe gidip dilekçe verdim cuma günü ne yapmam lazım ne kadar sürede gelir tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Herşeyin tamamlanması bizde tam bir ay sürmüştü, sizde farklılık gösterebilir. denk gelirseniz saha ekibine sorabilirsiniz

Beklemekten başka hiçbir şey yapamazsınız.Kablo çekildikten sonra kutu konuluyo,konulduktan sonra aktif edilme süreci var.Minimum 1ay sürer sanki

Kabloyu 2 ay önce çektiler bizde hâlâ gelen giden yok :D

TurkNet’e destek talebi açmıştım. Yaklaşık 2 gün içinde Türk Telekom ekipleri gelip kurulumu tamamladı. Bağlantı aktif olduğu anda hiçbir bekleme yaşamadan interneti kullanmaya başladım. Süreç beklediğimden daha hızlı ve sorunsuz ilerledi.
Dostum türk telekomla 18 ay taahhüt şeklinde bi sözleşme imzaladık bundan 3 ay önce türkneti işin içine soksam cayma bedeli vs gibi gib
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyin tamamlanması bizde tam bir ay sürmüştü, sizde farklılık gösterebilir. denk gelirseniz saha ekibine sorabilirsiniz
Nerde yaşıyorsun istanbulda mı ?

Turkcell olsa 3 5 kişi başvurduğu an hızlandırırlardı :D

Dostum türk telekomla 18 ay taahhüt şeklinde bi sözleşme imzaladık bundan 3 ay önce türkneti işin içine soksam cayma bedeli vs gibi gib
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerde yaşıyorsun istanbulda mı ?
Malatya

Geri