yok hocam yagmurdan dolayı 3 4 damla su belki girmistirdeniz suyu mu
kral ıslanmadan oncede zor sarj alıyodu oynatınca cıkıyordu hemen sarjdan biraz ıslandı hemen gittipeçeteyi oraya sokamazsın ki hadi soktun pamuk kadar detaylı gezdiremezsin her yere temas edemez.
Samsung şarj portu bu konuda çok nazlı hocam, dediğim gibi cihazı kapat. Portu kuru bir bez vs ile kurula. Cihazı kapat, sabahtan güneş gören bir yere koy bir gün kalsın. Aşırı ısınmadığına dikkat et. Düzelmezse servis yolu görünebilir.evet samsung ama ıslanalı 1 hafta filan olcak
tamamdır hocam sagol ama tek bitane sarj aleti ile sarj oluyor oda 3w filan 4 saatte dolduruyor telefonuSamsung şarj portu bu konuda çok nazlı hocam, dediğim gibi cihazı kapat. Portu kuru bir bez vs ile kurula. Cihazı kapat, sabahtan güneş gören bir yere koy bir gün kalsın. Aşırı ısınmadığına dikkat et. Düzelmezse servis yolu görünebilir.
Tüm samsunglar öyle, az bi nem algıladı mı şarj hızını kesiyor ve şarj aleti seçiyor.tamamdır hocam sagol ama tek bitane sarj aleti ile sarj oluyor oda 3w filan 4 saatte dolduruyor telefonu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25w max destekliyor 25wlik sarj aleti ile dolmuyor
bakcaz hocamhocam oksitlenme yaptıysa alkol ile temizlenmesi lazım
abimdede s24 var surekli nem uyarısı verip sarj olmuyorTüm samsunglar öyle, az bi nem algıladı mı şarj hızını kesiyor ve şarj aleti seçiyor.
Ben de s24u kullanıyorum, hatrı sayılır yağmur yedi ama hiç uyarı almadım. Daha önce bi tanıdıkta s20fe vardı, romatizmalı gibi havada yağmur kokusu aldı mı 2 gün sorun çıkarırdı bazen. Biraz şans meselesi biraz da dikkat etmek lazım. Tecrübe olmuş hocam. Özellikle nemli bir bölge yaşıyorsanız ekstra dikkat etmekte fayda var.bakcaz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abimdede s24 var surekli nem uyarısı verip sarj olmuyor