Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Hocam sendeki gene iyi bende bazen herzaman değil 30sn basılı tutunca açılıyor bende lansmanda ilk 1200tl ye çıktığında aldım.
30sn basılı tutarken anlık çek bırak yaptınmı tuşa sıofırdan 30sn tutmak gereiyor bazen bende sende nasıl bilmiyorum.
Ama bu sendeki 15sn ve bendeki 30sn den şu şekilde kurtulabilirsin kulaklık kapalıyken pc başında şarj kablosuna veya şarj adaptörüyle şarja tak ve açma tuşuna basılı tut 3sn de açılıyor açılıncada şarjdan çekersin
Bu sorunla garanti ilgilenmiyor mu?

Bu sorunla garanti ilgilenmiyor mu?
Bu sorunla ilgilenmiyorlar galiba çünkü bu sorun herkesde var bu kulaklıkda olan sıradan bişey diyebilcek bi sıkıntı bu.
Kulaklık genel olarak güzel mirofon kaliteside baya iyi bi yazılım desteği olsaydı tadından yenmezdi
Şuanki deneyimime göre 1200tl ye lansmanda aldım şuan olsa gene alınır 30sn sorunu çok nadir oluyor önemsenmeyebilinir.
2000tl için tartışılır şuanki fiyatı 2000tl ama gene alınır gibi 2000tl ye daha iyisi dencek ne var bilmiyoruım kablosuzda

Bu sorunla ilgilenmiyorlar galiba çünkü bu sorun herkesde var bu kulaklıkda olan sıradan bişey diyebilcek bi sıkıntı bu.
Kulaklık genel olarak güzel mirofon kaliteside baya iyi bi yazılım desteği olsaydı tadından yenmezdi
Şuanki deneyimime göre 1200tl ye lansmanda aldım şuan olsa gene alınır 30sn sorunu çok nadir oluyor önemsenmeyebilinir.
2000tl için tartışılır şuanki fiyatı 2000tl ama gene alınır gibi 2000tl ye daha iyisi dencek ne var bilmiyoruım kablosuzda
Bende bu aralar hep var her açtığımda 15saniye falan bekliyorum açılması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk drfa başıma geldi

Bende bu aralar hep var her açtığımda 15saniye falan bekliyorum açılması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk drfa başıma geldi
Kendilğindne düzeliyor aslında bi yerden sonra ama genede can sıkabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041