Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Dandik 650W güç kaynağım artık kendini koyvermeye başladı, yük altındayken ara ara bilgisayar kapanmakta. Yakın zamanda 5070 Ti da alacağım için güç kaynağını da değiştireyim diyorum. Normalde 850W yeter diye düşünüyorum ama almışken yüksek güçlü bir PSU alıp rahat etmek de istiyorum. Biraz araştırdım, SPL tier list baktım, cybernetics'in listelemelerine baktım, kullanıcı yorumları okudum ama kafam allak bullak oldu.
NZXT C1200 Gold'a baktım, SPL'de a+, cybernetics'te a- ve Gold sertifika almış. Reddit'te çok gömmüşler.
NZXT C1000 Gold' baktım, SPL'de A, cybernetics'te a+ ve Platinum sertifika almış.
MSI MPG A1250GS baktım, Amazon'da indirimdeydi, onun da sıkıntısı 1 adet 8 pin PCI-e kablosu olması olarak gördüm.
Lian Li RS1200G baktım en son SPL'de A, Cybernetics'te Platinum sertifakası var hoşuma gitti açıkçası ancak onun da 5V OCP' si yüksek değerlendirilmiş sıkıntı yaratır mı diye soru işareti oldu.
Fiyatını hak ettiği sürece bütçe sınırım yok. Yeter ki sorunsuz ve sessiz olsun.
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
NZXT C1200 Gold'a baktım, SPL'de a+, cybernetics'te a- ve Gold sertifika almış. Reddit'te çok gömmüşler.
NZXT C1000 Gold' baktım, SPL'de A, cybernetics'te a+ ve Platinum sertifika almış.
MSI MPG A1250GS baktım, Amazon'da indirimdeydi, onun da sıkıntısı 1 adet 8 pin PCI-e kablosu olması olarak gördüm.
Lian Li RS1200G baktım en son SPL'de A, Cybernetics'te Platinum sertifakası var hoşuma gitti açıkçası ancak onun da 5V OCP' si yüksek değerlendirilmiş sıkıntı yaratır mı diye soru işareti oldu.
Fiyatını hak ettiği sürece bütçe sınırım yok. Yeter ki sorunsuz ve sessiz olsun.
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: