Amex 10000 TL Üzeri %20 Giyim ve Elektronik

Emrkcr

80+
Reaksiyon skoru
35
Sadece American Express kartlarda geçerli.Kampanya koşullarında nereden aldığınızın önemsiz olduğu yazıyor ödemeler 8 temmuzdan sonraki ilk ekstrede yapılacak
Not:Ben B580 aldım n11 den 11 bin tl ye kampanya kabul etmedi sanırım yarın müşteri hizmetlerine sorucam olmuyor derlerse iptal edicem.Siz sadece elektronik ve giyim satan yerleri deneyin

kart ücreti neredeyse 14.000 TL ne anladım ben bu işten 😃

limit yüksek olmasa kapatıcam ya hesap öderken utanıyorum en şekillisi garanti bonus kart
bonus gençten memnunum ben valla şu anlık. 25'ime kadar kullanırım heralde. sanal kartla ücretli kampanyalara da katılabiliyosun geçen ayıptır söylemesi beyaz eşya aldım 1000 lira puan vermiş. En bonkör banka heralde puan konusunda

İleride Yapı Kredi de açarım belki taksit kampanyalarından dolayı

bonus gençten memnunum ben valla şu anlık. 25'ime kadar kullanırım heralde. sanal kartla ücretli kampanyalara da katılabiliyosun geçen ayıptır söylemesi beyaz eşya aldım 1000 lira puan vermiş. En bonkör banka heralde puan konusunda

İleride Yapı Kredi de açarım belki taksit kampanyalarından dolayı
Garanti arada iyi kampamyalar yapıyor bonus için kredi kartı tasarımıda fena değil ama o kadar tipsiz bir banka kartı olamaz sırf görünüşü kötü diye akbank ı kullanıyorum banka kartı olarak

Garanti arada iyi kampamyalar yapıyor bonus için kredi kartı tasarımıda fena değil ama o kadar tipsiz bir banka kartı olamaz sırf görünüşü kötü diye akbank ı kullanıyorum banka kartı olarak
Kötü bence de. Benimki köşede duruyo valla atm deki işimi bile qr ile görüyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri