Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

İlk defa depodan böyle iğrenç bir ürün geldi bunu böyle iade eden insanı hindistan vatandaşlığına geçirmek lazım pis herif ya
Sanirim onceki mesajda anlattigim gibi. Garanti kapsaminda iade aldiklari urun. Direkt depoya paslamislar. Kutuyu acip kontrol bile etmiyorlar zaten.

Ben Razerin Türkiyedeki servisine mail çektim. Bakalım adamlar dönüş yapsın ona göre iade vereceğim.
valla hocam 5k 8k dongelı versiyonu 3200e aldım şu pisliğe uğraşmaya değmez hiçbirşeye mouse un şekli güzel ama avuç içi tutanlar için dolduruyor 1 litre kolonya döktüm elime tuttuktan sonra.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Fişe bile takmadan kutuyu toparladım mouse iğrenç kutuyu açtığımda bile iğrenç bir koku geldi iade sürecini başlattım
Satın alan kişi herhalde mouse yeniledi elindeki eski sıkıntılıyı paketleyip geri iade etmiştir yoksa amazon iade süresinde altındaki etiket falan böyle değişmez gibi anca çok aşırı pis biri olması lazım kutudaki seri no ile altındaki ayni mi hocam dikkatinizi çekti mi

Satın alan kişi herhalde mouse yeniledi elindeki eski sıkıntılıyı paketleyip geri iade etmiştir yoksa amazon iade süresinde altındaki etiket falan böyle değişmez gibi anca çok aşırı pis biri olması lazım kutudaki seri no ile altındaki ayni mi hocam dikkatinizi çekti mi
Dikkat etmedim valla videoya bakayım çektiğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tutuyor kutu ve mouse SN

Son düzenleme:
Daha önce yazmıştım. depodan aldığım
yeni gibi yazan 3 adet razer mouse 3 üde pislik yırtık içinde geldi. kutuların içi parçalanmış. amazona da kızamıyorum , onu iadeye gönderen zihniyet işte, problem orda

IMG_4635.webp

@Aydi düştüğü gibi çektim inşallah soketi sorunsuz gelir

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Aydi
8.900e çektim 100 indirimle. Durum mükemmel yazıyo sokette sorun yoksa ilk açılışta boot edersek cillop. Ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. Depo işi, gönül işi. Amazon Depo Belediye Başkan adayı olarak oyunuza talibim.
Gönüllü çalışanınızım başkanım 😆

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri