Yardım Hazır Sistem + Monitör Önerisi

BLueSouL

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
60000
Trendiol peşin fiyat 9 taksit e almayı düşünüyorum arkadaşlar 2 hafta sonra sizce nasıl bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz varsa önerilere açığım ve bu sistem için 2 k monitör arıyorum üst düzey olmasına gerek yok beni uzun yıllar götürsün yeter şimdiden teşekkürler

Not:mouse var ortalama bir klavye öneriside fena olmaz aslında

parçaları tam olarak belirtmemişler ama ramleri cl 46 falan değilse alınabilir. normalde bu paraya 8 ramli halleri zor bulunuyor bunlar 32 ram eklemiş o yüzden illaki biyerlerden kısmışlardır. monitör içinde tam bütçe belirtirsen öneride bulunalım.

Sistem güzel duruyor. Baktım ramların marka modeli yazılmamış. Satıcıya onu sor
Merhaba,
Belirtilen donanım bileşenleri, mesajın hazırlandığı tarih itibarıyla stoklarımızda mevcuttur. Bununla birlikte, stok durumu; tedarik süreçleri ve talep koşullarına bağlı olarak kısa süre içinde değişiklik gösterebilir.
Bu nedenle, satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce OEM Paket bileşenlerinin güncelliğini teyit etmenizi önemle tavsiye ederiz.
İlgilendiğiniz OEM Paket konfigürasyonunda şu anda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır:
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray
Anakart: Biostar B850MT2-E DJ AMD AM5 DDR5 8000 HDMI DP 2xM2 mATX
RAM: 1x 32GB 5600MHz CL38 DDR5 (Marka Model Değişmektedir)
Ekran Kartı: PowerColor Reaper RX9060XT 16G-A 16GB 128Bit GDDR6
SSD: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk CT1000E100SSD8
Kasa: Green Griffin G6 ARGB 700W 80+ Bronze ATX Gaming Kasa
Soğutucu: Bitfenix E2 Air Cooler ARGB Black 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu
WiFi: WiFi USB Adaptör (Marka Model Değişmektedir)
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
01 Haziran 2026 09:40

Bu şekilde dönüş yaptılar bazı parçaların marka model değişiyormuş net bir şey söylemiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parçaları tam olarak belirtmemişler ama ramleri cl 46 falan değilse alınabilir. normalde bu paraya 8 ramli halleri zor bulunuyor bunlar 32 ram eklemiş o yüzden illaki biyerlerden kısmışlardır. monitör içinde tam bütçe belirtirsen öneride bulunalım.
Monitör için 6 belki 7 bin bütçe ayırabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem güzel duruyor. Baktım ramların marka modeli yazılmamış. Satıcıya onu

Sistem güzel duruyor. Baktım ramların marka modeli yazılmamış. Satıcıya onu sor
Ekran kartı 5060ti 16 gb mantıklı bumu sizce marka takıntım yok sadece uzun süre sorun çıkarmasın yeter

Geri