Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 465
Fansız modeli 15bin olur bence. Kasada acayip iyi duruyor kablosu yukarıda olduğundan.20kdan aşağı girmez bu
Fansız modeli 15bin olur bence. Kasada acayip iyi duruyor kablosu yukarıda olduğundan.20kdan aşağı girmez bu
6 7 k fanına göre 22k selamun aleykümFansız modeli 15bin olur bence
thermalright ın bi tane var geniş ekranlı bir sıvı soğutması. ona ne diyorsun? beyaz sistem için düşünüyorum ben de onuhttps://lian-li.com/tr/product/hs2-oled-curved/ bekliyorum sıvı soğutucuyu değiştirmek için
Ben firma sahibi olsam beyaz 35K, siyah 30K at oltayı bekle mutlaka bir sazan düşer. 2 tane anime kızı oynatıp onu da instagram story e atacam diye bir ton para bayılan setupcı kerizler olduğu sürece 30 a da gider 40 a da.20kdan aşağı girmez bu
Wonder Vision da güzel ama pompa sesi nasıldır bilmiyorum thermalright'ın. Şu an Lain Li Galahad II var kasadamda takılı pompa sesi hiç yok 2600rpmde. Lian li'den devam ederim ben.thermalright ın bi tane var geniş ekranlı bir sıvı soğutması. ona ne diyorsun? beyaz sistem için düşünüyorum ben de onu
+1 hatta o bile değil benceEdeceği maksimum 3K.
Kerizi bana diyorsun sanırım da herkes asgari ücretle çalışmıyor bu ülkede. 30-40bin tl sana bir şey ifade edebiliyor olabilir de bana etmiyor.Ben firma sahibi olsam beyaz 35K, siyah 30K at oltayı bekle mutlaka bir sazan düşer. 2 tane anime kızı oynatıp onu da instagram story e atacam diye bir ton para bayılan setupcı kerizler olduğu sürece 30 a da gider 40 a da.
Sen niye üzerine alındın anlamadım. Ayrıca 30-40k ne alaka?Kerizi bana diyorsun sanırım da herkes asgari ücretle çalışmıyor bu ülkede. 30-40bin tl sana bir şey ifade edebiliyor olabilir de bana etmiyor.
Sonradan gurme olabilirSen niye üzerine alındın anlamadım. Ayrıca 30-40k ne alaka?
https://www.incehesap.com/lian-li-g...vi-sogutucu-g89-ga2alcd28tlb-00-fiyati-82739/ şunu yollamaktan artık ceza yiyecem harika soğutucu parasına göre
Ben c240 aldım radyatöre gömülü pompalı memnun kalmadım bir dahada msi aio almadım o yüzden hiç bir fikrim yok hocam linusun tier listi vardı güncel mi bilmiyorum ona bir bakın isterseniz ya da techpowerup incelemesi varsa bakınMSI MAG CORELIQUID A15 360 3x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
bu nasıl hocam iyi mi?