Asus Tuf 5070 Bu Fiyata Almaya Değer mi?

engin147

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
40000
Merhaba arkadaşlar ASUS TUF 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum Amazon tarafından satılıyor şu an indirimli hali 42 bin Gaming Trio 39 bin aradaki 3K fiyat farkını verebiliyorum anakartım da TUF serisi sizce anakartım la aynı tasarımda ki kartı alıp geçsem iyi olur mu 42 bin çok pahalı mı bu model için memnun kalmazsam en kötü iade ederim diye düşünüyorum Amazon'da sorun çıkmadığını bildiğimiz için.

42 çok abi 37 okey taksitle ama

Çok pahalı. Oyun içi 9070 XT düşünülebilir veya başka 5070 alternatifleri düşün. TUF diye o para verilmez.

Bana banka puanlarıyla beraber 40 bine geliyor arkadaşlar bu şekilde iyi değil mi fiyatı

Merhaba arkadaşlar ASUS TUF 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum Amazon tarafından satılıyor şu an indirimli hali 42 bin Gaming Trio 39 bin aradaki 3K fiyat farkını verebiliyorum anakartım da TUF serisi sizce anakartım la aynı tasarımda ki kartı alıp geçsem iyi olur mu 42 bin çok pahalı mı bu model için memnun kalmazsam en kötü iade ederim diye düşünüyorum Amazon'da sorun çıkmadığını bildiğimiz için.
Kanka bence o 42k ya çok gereksiz gaming trio al memnun olmama ihtimalin yok 2 si de aynı kart sadece 7-12 arası derece farkı hepsi bu

Yani hatta benim tercihim rx 9070 xt almak çünkü rtx 5070 den açık ara %15-25 daha güçlü bir kart ve vram konusundada oyunlarda rahat edersin

Trio alsam 39 bin oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bence o 42k ya çok gereksiz gaming trio al memnun olmama ihtimalin yok 2 si de aynı kart sadece 7-12 arası derece farkı hepsi bu

Yani hatta benim tercihim rx 9070 xt almak çünkü rtx 5070 den açık ara %15-25 daha güçlü bir kart ve vram konusundada oyunlarda rahat edersin
Çok güç isteyen oyunlar oynamıyorum hocam zula Csgo ets2 fifa oynuyorum başka oynamıyorum 7800x3d kullanıyorum

hocam bu sıralar güzel indirimler denk geliyor illa TUF modeli gelmeye bilir sıcak fırsatları takip etmeni tavsiye ederim cuma geceleri ince hesabın gaming gecesi oluyo ona da bakabilirsin veya vatanın stok eritiyoruz

hocam bu sıralar güzel indirimler denk geliyor illa TUF modeli gelmeye bilir sıcak fırsatları takip etmeni tavsiye ederim cuma geceleri ince hesabın gaming gecesi oluyo ona da bakabilirsin veya vatanın stok eritiyoruz
1 haftadır bekliyorum hocam kartsız idare ediyorum vatana da bakıyorum gaming gecesine de baktım ama yok gelmiyor adam gibi model

Trio alsam 39 bin oda

Çok güç isteyen oyunlar oynamıyorum hocam zula Csgo ets2 fifa oynuyorum başka oynamıyorum 7800x3d kullanıyorum
Dostum şu ekran kartlarında en gereksiz olay marka msi al banka kartında kalsın paranda kalsın alt tarafı 10 derece bir şey oynayacak
Ama benim tercihim kesinlikle rx 9070xt olurdu

Dostum şu ekran kartlarında en gereksiz olay marka msi al banka kartında kalsın paranda kalsın alt tarafı 10 derece bir şey oynayacak
Ama benim tercihim kesinlikle rx 9070xt olurdu
Amd bakmıyorum hocam ya nvidia iyi benim için amd ye ısınamadım alıp geri iade etmek istemem biliyorum beğenemicem

Amd bakmıyorum hocam ya nvidia iyi benim için amd ye ısınamadım alıp geri iade etmek istemem biliyorum beğenemicem
Bak ben söylüyorum rtx 5070 msi al paranda cebinde kalsın puanlarında yani hiçbir farkı yok kartların

Rx 9070 xt konusundada rtx 5070 almaya razıysan eğer rx 9070 xt de olmama ihtimalin yok çünkü rtx 5070 fiyatına rtx 5070 ti gücünde bir kart almış oluyorsun ve eskisi gibi driver problemleri falanda yok fsr teknolojisi falanda fazlasıyla gelişti yani bi korkun olmasın araştır youtube da videoları izle herkes dediğimi söyler sana

Ayrıca Amd tam anlamıyla bir oyun ekran kartı haberin olsun 16 gb vram avantajıda var ayrıca hem tüm oyunları yüksek ayarlarda oynarsın hemde geleceğe dönük bir sistemde toplamış olursun

Geri