Bunun yerine artic almak daha mı mantıklı fiyata göre?Arctic varken alınmaz zaten![]()
Bunun yerine artic almak daha mı mantıklı fiyata göre?Arctic varken alınmaz zaten![]()
Arada iki kat fiyat farkı var, performansları çok benzer. 420 mm olan için konuşuyorum.Arctic varken alınmaz zaten![]()
ıhh 360mm onlarMAG PANO 100R PZ BEYAZ de galiba sığıyor demi
360 mm yazıyor maksimum.MAG PANO 100R PZ BEYAZ de galiba sığıyor demi
Bu çok güzel bir soğutucu. Performansı iyi. RGB'si var tasarımı da güzel bence. Bizde ikinci el kültürü yok. Stoğu olsa da ikinci eli sıfırdan pahalı olur. LF III de çok güzel.Bi ara çok aradığım 0 olarak stok bulamadığım 2.el olarakta ucuk rakamlar gördüğüm model gelmiş maalesef arctic lll 360 kullanıyorum onu bulamayınca arctic yapıştırmıştım![]()
Bu Morpheus çok müthiş bir kasa ya. Keşke stok gelse. Forumu Morpheus'a boğarız. İkinci elde bile bulunmuyor.Bu fiyata eğer kasanıza da uyuyorsa kesinlikle alınır, sessiz baya Deepcool Morpheus kasa ile kullanıyorum, 420'lik versiyonu
Evet hocam kesinlikle, bayadır bende görmüyorum stoklarda, muadil olarak Deepcool CH780 var, aynı boyutlardaydı yanlış hatırlamıyorsam insanlar o kasaya yönelmişti onun da stoklar bitmiş görmüyorum bayadır, @shaco27Bu Morpheus çok müthiş bir kasa ya. Keşke stok gelse. Forumu Morpheus'a boğarız. İkinci elde bile bulunmuyor.
Sen yeter ki paradan bahset.Şu 420mm uygun güzel bir akvaryum kasa önerin la