🔥İndirim Baseus Bass Bp1 Nc Tws 499tl🔥🔥🔥

Zaten konuyu açan benim kral koleksiyon var yoksa Dursun diye çekerdim Marshall sennheiser razer 2021 özel edition kullaniyom genelde
Valla benim en pahalı olarak aldığım kulaklık 2 pro idi 2499 tl ye teknosadan almıştım , öyle bir koleksiyoncu değilim , ama 10 a yakın tws kullanmışımdır hepsininde ömrü bitene kadar kullandım en uzun ve performansını sevdiğim açık ara qcy h 08 di , sonra cmf buds 2 pro gelir sadece ses performansı basların ağırlığını iyi yansıttığı için

2 pro var plus ı denemek nasip olmadı , birde normal 2 var pro şarjı 23 saatte filan bitiyor o yüzden pek yanımda taşımıyorum 2 yi daha çok kullanıyorum şarjı uzun gitsin diye , ana cihazım melo buds pro 1 yıldır , yedekde buds 2 yi kullanıyorum
Ben melobudsı 900 TL'ye alma şansı bulmuştum ama çabuk bozuluyor yorumlarından ötürü iptal etmiştim hem beyaz krem rengi de hoşuma gitmemişti şimdi lacivert cmf buds 2 plus aldım bakalım inş problemsizdir.

Ben melobudsı 900 TL'ye alma şansı bulmuştum ama çabuk bozuluyor yorumlarından ötürü iptal etmiştim hem beyaz krem rengi de hoşuma gitmemişti şimdi lacivert cmf buds 2 plus aldım bakalım inş problemsizdir.
Ben lansmana gidip 2 bin tl d!m!lıp aldım ilk çıktığında alanlardanım sırf yanındaki saat için almıştım pişman değilim , çabuk bozuluyor dediğin nedir ? , ben sadece en çok kullandığım sağ kulaklık pili artık 12 saat bile dayanmıyor tamir talebinde bulunucam bakalım 5 yıl garanti yaptırdım sonuç olarak

Ben lansmana gidip 2 bin tl d!m!lıp aldım ilk çıktığında alanlardanım sırf yanındaki saat için almıştım pişman değilim , çabuk bozuluyor dediğin nedir ? , ben sadece en çok kullandığım sağ kulaklık pili artık 12 saat bile dayanmıyor tamir talebinde bulunucam bakalım 5 yıl garanti yaptırdım sonuç olarak

Ekler

• 24565.webp
    24565.webp
    75.1 KB · Hit: 33
Valla benim en pahalı olarak aldığım kulaklık 2 pro idi 2499 tl ye teknosadan almıştım , öyle bir koleksiyoncu değilim , ama 10 a yakın tws kullanmışımdır hepsininde ömrü bitene kadar kullandım en uzun ve performansını sevdiğim açık ara qcy h 08 di , sonra cmf buds 2 pro gelir sadece ses performansı basların ağırlığını iyi yansıttığı için
Valla hocam qcy filan benlik değil tavsiyem forumdaki herkese Marshall alın ciddili 3300 paylaştım geçen anc yok diye laf yedik anc olmasın farketmez ses kalitesi 5 e katlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Capsule 2 pro nasıl kulaklık 999'a almıştım geçen kullanma fırsatım olmadı hala
2 pro var mı ki ? Hocam 3 olmasın o 3 de 3 te kronikti hatirliyorum

@samuraikek attığın ses kısılması ve bozulması qcy ayarından kaynaklı kulkalığa girip low battery ayarını kapatacaksın bu güç tasarufu modu ses de bozulma yaşamazsın ama ömrünü iyi tüketiyor kapatınca

Valla hocam qcy filan benlik değil tavsiyem forumdaki herkese Marshall alın ciddili 3300 paylaştım geçen anc yok diye laf yedik anc olmasın farketmez ses kalitesi 5 e katlar

3 pardon

o fiyatlara çıksam Jabra Elite 10 Tam Kablosuz Kulaklığını alırım , slikonlu model harici kullanamıyorum marshall a da baktım slikonlu modeli jabra ile aynı çıtada ama aynı kalitede değiller o fiyatlara çıkarsan jabra almak daha mantıklı marshall zaten kompakt tasarımla ünlü segment farkı var

o fiyatlara çıksam Jabra Elite 10 Tam Kablosuz Kulaklığını alırım , slikonlu model harici kullanamıyorum marshall a da baktım slikonlu modeli jabra ile aynı çıtada ama aynı kalitede değiller o fiyatlara çıkarsan jabra almak daha mantıklı marshall zaten kompakt tasarımla ünlü segment farkı var
O tarzda ben kullanmiyom kişiye göre değişir tabii bence kulakustu Marshall sennheiser kulak içinde daha fazla alternatif var

O tarzda ben kullanmiyom kişiye göre değişir tabii bence kulakustu Marshall sennheiser kulak içinde daha fazla alternatif var
Bunu aldım bı denemek için ayrı bişi kulaklık kullanmamısim dedim

2 pro yok , 3 pro var bu kulaklıkda iyi değiştirmeye gerek yok ses kalitesi yeterli diyorlar bende 999 tl alabilseydim yorum yapardım

Evet arkadaşlar 2 haftalık kullanımım sonucu deneyimlerim şu şekilde :
Basları iyi, dengeli ve vurma hissi iyi. Midler ve tizler bas sebebiyle boğulmuyor ve dengeli. Ben varsayılan olarak bass modu ortada kullanıyorum zevkime uydu direk değiştirmedim. 3 ses modu var düz,müzik uzamsal,film uzamsal diye. Müzik uzamsal gerçekten işe yarıyor özellikle enstrüman ayrımında sahneyi genişletiyor ben öyle kullanıyorum beğendim. Kontrolleri kolay ve çok hızlı algılıyor, ben sevmem normalde dokunmatık kontroller kafayı yiyor genelde diye ama bunda öyle bir şey yaşamadım çok hızlı tepki veriyor. Anc yi uzun yolda deneme fırsatım oldu otobüste ve testimi geçti, 4 saat durmaksızın taktım ve kulağımda baskı hissi oluşmadı. Muhteşem bir anc yok ama mevcut seviyesi baya güzel. Çift cihaz desteği yok diyordu ama ben hem tablette hem telefonda aynı anda bağlayabiliyorum nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok :D Normalde xiaomi flipbuds pro kullanıyordum onu emekliye ayırdım basları çok zayıftı tizler de kulak cırmalıyordu. Kardeşime aldığım cmf buds 2 modeliyle kıyaslarsam her anlamda cmf biraz daha iyi. Özellikle uygulama konusunda daha da önde ama parasına göre baseus bence daha iyi bir kulaklık. Keşke 2-3 tane alabilseydim diyorum şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri