ben çatır çatır alıyom valla hiçbir sorun da yaşamadım servise yolladığım üründe de sorun yaşamadım, streak bozulmasın nazar değmesin de abartıldığını düşünüyorumnasıl bir algı yaratmışlarsa millet ürün almaktan korkuyor.
örnek model verir misin f/pBunları kullanacağınıza gidin bir IEM alın gözleriniz açılsın
olay sorun yasadiginizda nasil bir destek alacaginiz sorun yasamadiginizda degilBenim ve arkadaşlarımın toplam 3 kişiyiz wraithden aldığımız ürün sayısı 25 30 civarındadır mouse mousepad klavye kulaklık her daldan ürün oldık wraith in kendi ürününü hiç tercih etmediğim için bir şey diyemem ama aldığım ürünlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım
Kendileri yapıyor maalesef. Şöyle bir iade politikası varken almıyorum da tüketmiyorum da. Sadece kendi markalarında bildiğimiz iade koşullarını sağlıyorlar.nasıl bir algı yaratmışlarsa millet ürün almaktan korkuyor.
Böyle bir şey yok bu arada. Türkiye Cumhuriyeti Yasaları gereğince böyle bir şey ne yazabilirler ne uygulayabilirler. Kendilerinin iade politikası hiçbir anlam ifade etmiyor. Tüketici Hakem Heyetine şikayet etsek topluca şu görseli, eminim paşa paşa kaldırırlar. Kaldırmazlarsa demek ki torpilleri varmış derim.Kendileri yapıyor maalesef. Şöyle bir iade politikası varken almıyorum da tüketmiyorum da. Sadece kendi markalarında bildiğimiz iade koşullarını sağlıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Ben uğraşmıyorum, enerjime değmez. Burda alıp sonrasında iade ve garanti süreçleriyle uğraşan çok arkadaş gördük. Tek yapacağımız şey insanları bilgilendirmekBöyle bir şey yok bu arada. Türkiye Cumhuriyeti Yasaları gereğince böyle bir şey ne yazabilirler ne uygulayabilirler. Kendilerinin iade politikası hiçbir anlam ifade etmiyor. Tüketici Hakem Heyetine şikayet etsek topluca şu görseli, eminim paşa paşa kaldırırlar. Kaldırmazlarsa demek ki torpilleri varmış derim.
benim de iademi geri almışlardı ama burada çok sayıda şikayet başlığı gördüm. sen çatırt çuturt alıyorsun diye diğer mağdur insanları görmezden gelemezsin.ben çatır çatır alıyom valla hiçbir sorun da yaşamadım servise yolladığım üründe de sorun yaşamadım, streak bozulmasın nazar değmesin de abartıldığını düşünüyorum
Tws4Sennheiser hangi modelini kullandınız hocam