Çözüldü✓ M2 SSD Desteği Öneri

KUBAY

80+
Reaksiyon skoru
4
Hocam Corsair MP600 Pro NH - Kingston KC3000 - Kioxia Exceria PRO - MLD M700 birebir aynı ssd ler hangisi ucuzsa onu alın. Samsung gereksiz pahalı tavsiye etmiyorum. Gönderdiğiniz linklerde KC3000 in fiyatı çok fazla şuan 8500 liraya alınabiliyor amazondan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim size tavsiyem ürün kadar satıcı da çok önemli. Tebilon amazon üzerinden corsair mp600 pro nh modelini 8500e veriyor bence onu alın https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJKXXW9X?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1

Eğer 11k ya çıkarım problem değil derseniz gen 5 dramli üst segment bir ssd önerebilirim amazon satıcılı değil fakat belki düşünürsünüz https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...i-express-5-0-1-tb-m-2-fiyati,1033608345.html

Hocam çok teşekkür ederim corsair alacam gibi .

9 Takstile corsair alacağım

Ama bir sorum daha olacak corsairın bu modelinde soğutucu bloğu yok bir sıkıntı teşkil eder mi

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim corsair alacam gibi .

9 Takstile corsair alacağım

Ama bir sorum daha olacak corsairın bu modelinde soğutucu bloğu yok bir sıkıntı teşkil eder mi
Soğutucu şart ısınıyor Hız kesiyor

Corsair aldım . Hem hızları tatmin edici hemde bilindik marka . Birde amazon olmadığı için söylediğin ürün 9 taksit yapma imkanım yok . Yoksa söylediğini değerlendirecektim .

yeter o. Zaten soğutucu geç ısınmasını sağlamak. Er yada geç ısınıcak yük altında ama geçiktirmek önemli olan
Anladım bilgilendirmen için teşekkürler .

Hepinize teşekkür ediyorum . İyi forumlar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri