Dgs İçin 2 Yıllık Yer Yazmak Mantıklı mı

Reaksiyon skoru
1
(Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim) Ben lise okumamış bir öğrenciyim. Liseyi ailevi sebeplerden dolayı açıktan okudum o da Pandemi'ye dek geldiği için sadece Lise 1'in ilk dönem sınavlarına yüzyüze girdim, kalanın sınavlara uzaktan girdim anlayacağınız üzere bir şekilde geçtim dersleri ardından 2 yıl farklı yerlerde çalıştım. Bu sene üniversiteye hazırlamak istedim ama TyT neyse Ayt Mat'ı hiç anlayamadım tyt mat ise 13 14 civarı anca geliyor bu sene 2 yıllık bilgisayar programcılığı gibi bir yere yerleşip Dgs yapmak istiyorum mantıklı mı? Bir de bilgisayar programcılığı'ndan iktisat gibi bir bölüme geçebilirmiyim.Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim.

Evet fark derslerini alarak İİBF bölümlerine girebilirsin ben de bilgisayar programcılığı okuyorum bitmek üzere ben de açıköğretim işletmeye dikey geçiş yapacağım,ama mühendislik gibi bölümlere o kadar kolay geçemezsin haberin olsun

Evet fark derslerini alarak İİBF bölümlerine girebilirsin ben de bilgisayar programcılığı okuyorum bitmek üzere ben de açıköğretim işletmeye dikey geçiş yapacağım,ama mühendislik gibi bölümlere o kadar kolay geçemezsin haberin olsun
Dgs düşünmüyorumda neden kolay geçemez oralaar? insanlar daha çok böyle 2 yıllık yazıp yks den başarısız olduktan sonra dgs ile çok iyi yerlere gidip top6 devlete hatta, sonra ordaki derslerden kalmaktan yakınıyor

Dgs ile ugrasma adqm akilli yks yi kazanmak daha kolay ve mantikli. Benim gibi ugrasirsin dgs ile sonra

İibf'nin örgün bölümlerine geçiş yapılabiliyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İibf'nin örgün fakültelerine geçiş yapılamıyor mu

Dgs ile ugrasma adqm akilli yks yi kazanmak daha kolay ve mantikli. Benim gibi ugrasirsin dgs ile sonra
Keşke sürem olsaydı malesef lakin bir sene daha hazırlanmam mümkün mü

İibf'nin örgün bölümlerine geçiş yapılabiliyor mu

İibf'nin örgün fakültelerine geçiş yapılamıyor mu

Keşke sürem olsaydı malesef lakin bir sene daha hazırlanmam mümkün mü
Bir sene daha mumkunse hazirlan kral, 2 yilliklardan bi cacik olmax.

DGS nin önünü kapattılar devlet okullarında mühendislikler 1 2k sıralama istiyor. büyük şehilerde 200 300 sıralama hatta. Özelleri ödeyebilecek bütce varsa yks 300k gir %50 burslu özele git.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri