🔥İndirim Lumberjack Fınster Erkek Spor Ayakkabı 40 Numara 100323008 645tl

1 aylık şahıs firması, bir geçmişi yok. Piyasada çakma ürün çok. Konu açarken satıcılarını da araştıralım.

1780506967486.webp

Çocuğa lumberjack ayakkabı aldım. Biliyorsunuz bu floya ait bir marka. Neyse ayakkabının iç tabanlığı kayıp önde toplanıyor böyle bir şey görmedim. 1 ay kullanamadı götürdüm mağazaya resim çekip dijital olarak kontrole gönderiyormuşlar:) Netice direkt red ve karar kesin itiraz kabul etmiyorlar birde. Şikayetvarda binlerce şikayeti olan bir marka tekrardan kesinlikle bir şey almam.

Çocuğa lumberjack ayakkabı aldım. Biliyorsunuz bu floya ait bir marka. Neyse ayakkabının iç tabanlığı kayıp önde toplanıyor böyle bir şey görmedim. 1 ay kullanamadı götürdüm mağazaya resim çekip dijital olarak kontrole gönderiyormuşlar:) Netice direkt red ve karar kesin itiraz kabul etmiyorlar birde. Şikayetvarda binlerce şikayeti olan bir marka tekrardan kesinlikle bir şey almam.

Bence flo'da satılan en kaliteli ve f/p marka. Bot aldım aylardır her gün kullandım, hem konforlu hem su geçirmez. Onun dışında 2 sene önce gerçek deri spor ayakkabı aldım o da taş gibi. Destek kısmı kötüdür bir şey diyemem çünkü bir sorun yaşamadım.

Hocam selamlar 3 4 sene evvel aldığım lumberjack ayakkabıda da aynı sorunu yaşamıştım. Belki saçma gelebilir ama ayakkabıyı giyerken yere baskı uygulayarak giyince o sorun tamamiyle çözülmüştü bende. O sıralar direkt ayaktayken ayakkabıyı giyiyordum muhtemelen giyerken kayıyordu. Ayakkabı ise çalındı 🙃 Çoğu ayakkabıda rahat edemiyorum ve o ayakkabıdaki rahatlığı denediğim hiçbir ayakkabı da göremedim. Şuan da ise aynı markanın hem outdoor hem spor ayakkabısını kullanıyorum bi sorun yaşamadım.

bu fiyayatta ayakkabılardan fazla bir kalite beklenmez hocam ama tabanını yapıstırmak aklınıza gelmedimi

Bence flo'da satılan en kaliteli ve f/p marka. Bot aldım aylardır her gün kullandım, hem konforlu hem su geçirmez. Onun dışında 2 sene önce gerçek deri spor ayakkabı aldım o da taş gibi. Destek kısmı kötüdür bir şey diyemem çünkü bir sorun yaşamadım.
pp sinde abuzer kömürcü olan adam çakma orijinal bakar mı hocam
Destek kısmı kötü falan değil ben flo çalışanıyım burada outlet ürünlere bile değişim iade verilebiliyor, kimi müşteri taş gibi nikeları 1 ay demeden paramparça ediyor şikayetçi oluyor nike kötü mü o zaman eğer ki kronik bir sorun varsa mutlaka yardımcı olunuyor, coğu zaman yöneticiler müşteri memnuniyeti için inisiyatif bile kullanıyor lumberjack gerçekten adidas pumadan iyi diyebilirim herkesin ayakkabı kullanma şekli de dayanıklılıkta etki ediyor ben her markadan giyerim hiç biri sorun çıkarmıyor dönüşümlü olarak kullanılırsa daha da uzun ömürlü olur ayakkabılar halen 4 yıllık lumberjack modeli var ayağımda spora giderken kullanıyorum artık

Botları gerçekten f/p bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri