🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Urun elime yeni ulasti. Cok kisa bir inceleme yazmak istedim.

Elimde Ajazz AK820 Pro, Aula F75, Endgame Gear KB665 HE, Logitech G915 X TKL ve Logitech G Pro X TKL Wireless var. Diger klavyelere kiyasla sesi ve hissiyati tartisilmayacak derecede iyi. Ozellikle Knob'u diger klavyelere kiyasla cok farkli ve hissiyati cok guzel. Knob icindeki isiklandirma cok hos gorunuyor.

Hem kablolu hem de 2.4Ghz modunda 500Hz klavye ancak kullanimda veya CS2 oynarken KB65 HE ve Logitech G915 X'e kiyasla hicbir fark hissetmedim. 500Hz konusunda emin olmayan arkadaslar icin Keyboard Tester SS'ini asagiya ekliyorum. Ustte "Definitely 500Hz!" yazan kisimda yaziyor.

Ben Baileys renkli Turquoise switchli modeli siparis ettim. Muhtemelen Strawberry Mint switchli olan daha pahali modeller buna kiyasla cok daha tatminkar olacaktir. Alacak olan varsa siddetle tavsiye ederim.

1780565376266.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Urun elime yeni ulasti. Cok kisa bir inceleme yazmak istedim.

Elimde Ajazz AK820 Pro, Aula F75, Endgame Gear KB665 HE, Logitech G915 X TKL ve Logitech G Pro X TKL Wireless var. Diger klavyelere kiyasla sesi ve hissiyati tartisilmayacak derecede iyi. Ozellikle Knob'u diger klavyelere kiyasla cok farkli ve hissiyati cok guzel. Knob icindeki isiklandirma cok hos gorunuyor.

Hem kablolu hem de 2.4Ghz modunda 500Hz klavye ancak kullanimda veya CS2 oynarken KB65 HE ve Logitech G915 X'e kiyasla hicbir fark hissetmedim. 500Hz konusunda emin olmayan arkadaslar icin Keyboard Tester SS'ini asagiya ekliyorum. Ustte "Definitely 500Hz!" yazan kisimda yaziyor.

Ben Baileys renkli Turquoise switchli modeli siparis ettim. Muhtemelen Strawberry Mint switchli olan daha pahali modeller buna kiyasla cok daha tatminkar olacaktir. Alacak olan varsa siddetle tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, birçok kişiye de birkaç güne ulaşır zaten. Bu fiyata ne kadar kaliteli olduğunu görürler.

Ah keşke M1V5 'in fiyatı zam yemeseydi de 4K bandında kalsaydı, o zaman bunu değil M1V5 alın derdik ama maalesef onun 6K'ya çıkan fiyatı sonrası, -yine de daha iyi bir ürün olmasına rağmen- bu fiyatı ile Hi75C fiyat performans skalasında çok çok daha yukarıda kalıyor.
Gerçekten çok güzel, çok alınası bir fiyat alanlara hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar, oldukça premium bir deneyim yaşayacaklar.

Klavyeyi şimdi teslim aldım. Yüksekliği çok düşük geldi bana yükseltecek bir aparat lazım. İleride başka tuş takımı ve tactile switch taktık mı iş tamamdır.

• Beğen
Klavyeyi şimdi teslim aldım. Yüksekliği çok düşük geldi bana yükseltecek bir aparat lazım. İleride başka tuş takımı ve tactile switch taktık mı iş tamamdır.
ben XDA japonca keycapsler ile kullaniyorum dedigin gibi bana da dusuk gelmisti XDA profil oneririm hem tok yapiyor sesi hem de yukseltiyor

Bir şey sorucam normalde knobu çevirince ses azaltıp arttırması lazım değil mi? Bende onu yapmıyor ayarlarını da bulamadım driverda. Tamam düzelttim knoba 3-4 saniye basılı tutunca düzeldi.

• Beğen
iyzico olmadan alamıyor muyuz hesabı kapattılar maile de dönmüyorlar

ben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel

1780588720946.webp

Son düzenleme:
ben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel
Şeffaf klavye üzerinde gelen keycapler genelde kaliteli olmuyor. DHL sağolsun hala dağıtımda kargo bakalım gelecek mi bugün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri