federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,658
Yeni batchden aldıysan öyle olur muhtemelen 12 Haziran'a kadar kargoya verilmiş olurben 1 2 gün önce aldım 12haziranda mı kargoya verilecek?
Yeni batchden aldıysan öyle olur muhtemelen 12 Haziran'a kadar kargoya verilmiş olurben 1 2 gün önce aldım 12haziranda mı kargoya verilecek?
Hayırlı olsun hocam, birçok kişiye de birkaç güne ulaşır zaten. Bu fiyata ne kadar kaliteli olduğunu görürler.Urun elime yeni ulasti. Cok kisa bir inceleme yazmak istedim.
Elimde Ajazz AK820 Pro, Aula F75, Endgame Gear KB665 HE, Logitech G915 X TKL ve Logitech G Pro X TKL Wireless var. Diger klavyelere kiyasla sesi ve hissiyati tartisilmayacak derecede iyi. Ozellikle Knob'u diger klavyelere kiyasla cok farkli ve hissiyati cok guzel. Knob icindeki isiklandirma cok hos gorunuyor.
Hem kablolu hem de 2.4Ghz modunda 500Hz klavye ancak kullanimda veya CS2 oynarken KB65 HE ve Logitech G915 X'e kiyasla hicbir fark hissetmedim. 500Hz konusunda emin olmayan arkadaslar icin Keyboard Tester SS'ini asagiya ekliyorum. Ustte "Definitely 500Hz!" yazan kisimda yaziyor.
Ben Baileys renkli Turquoise switchli modeli siparis ettim. Muhtemelen Strawberry Mint switchli olan daha pahali modeller buna kiyasla cok daha tatminkar olacaktir. Alacak olan varsa siddetle tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Keycapsler yerelde satılıyorsa bağlantısını atar mısınız?Kutu içinden gri coiled kablo çıkıyor , plastik kasa klavye fiyatına satılıyor bedava kaçırmayın
zamanında yurtdışından daha pahalıya geliyordu ve fr4 plate ile gelmiyordu bilginiz olsun
Alıntıyı görüntüle
Satılmıyor hocam bir ara sadece asteonout modelinde vardı ben de ordan çökmüştümKeycapsler yerelde satılıyorsa bağlantısını atar mısınız?
ben XDA japonca keycapsler ile kullaniyorum dedigin gibi bana da dusuk gelmisti XDA profil oneririm hem tok yapiyor sesi hem de yukseltiyorKlavyeyi şimdi teslim aldım. Yüksekliği çok düşük geldi bana yükseltecek bir aparat lazım. İleride başka tuş takımı ve tactile switch taktık mı iş tamamdır.
Şeffaf klavye üzerinde gelen keycapler genelde kaliteli olmuyor. DHL sağolsun hala dağıtımda kargo bakalım gelecek mi bugün.ben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel