7 Haziran 2026 Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Aziz Yıldırım mı, Hakan Safi mi?

Fenerbahçe'nin yeni başkanı sizce kim olmalı?

• Aziz Yıldırım

Oylar: 11 52.4%
  • Kararsızım

Oylar: 3 14.3%
  • Hakan Safi

Oylar: 7 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    21

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,798
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 6–7 Haziran 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Başkanlık seçimi için oy verme işlemi 7 Haziran Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Seçimde Aziz Yıldırım ve Hakan Safi yarışacak.

Bir tarafta kulübü uzun yıllar yönetmiş, tecrübesi ve geçmiş başarılarıyla öne çıkan Aziz Yıldırım; diğer tarafta yeni bir yönetim anlayışı ve farklı projeler vadeden Hakan Safi bulunuyor.

Sizce Fenerbahçe'nin yeni başkanı kim olmalı?

Adayların projeleri, yönetim kurulu listeleri ve seçim sürecindeki gelişmeler hakkında görüşlerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 6–7 Haziran 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Başkanlık seçimi için oy verme işlemi 7 Haziran Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Seçimde Aziz Yıldırım ve Hakan Safi yarışacak.

Bir tarafta kulübü uzun yıllar yönetmiş, tecrübesi ve geçmiş başarılarıyla öne çıkan Aziz Yıldırım; diğer tarafta yeni bir yönetim anlayışı ve farklı projeler vadeden Hakan Safi bulunuyor.

Sizce Fenerbahçe'nin yeni başkanı kim olmalı?

Adayların projeleri, yönetim kurulu listeleri ve seçim sürecindeki gelişmeler hakkında görüşlerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.
Valla bir Galatasaray lı olarak ikisi de farketmez. (Gs ye yarar)
Ama ben temiz futbol istiyorum artık. 4 senedir ust uste sampiyon oluyoruz. Vallahi zevk vermiyor.
40 yaşıma geldim, ilk defa artık ülke futbolundan tiksindim.

Birisi 20 senede 8 kere GS şampiyonluğu görmüş ( Bence başarısız olmuş) diğeri ise daha dün Ali ye Gitme sana muhtacım diye tempo tutan amigo.
Ikisi de FB ye yakışmıyor bence.
2018 seçimlerinde Ali K. nin gelmesini cok istemiştim. Dedim ki efendi adam, prezentabl, bilgili, görgülü. Ama bu daha beter çıktı 😀
Gs ve FB taraftarı hic bu kadar kutuplasmamisti yada ben gormedim hic.
Steven bugün 2 yıl hapis cezası aldı.
Artık Gs, Fb, Bjk gibi ulkemizin onemli takımlarının başına kaliteli isimler gelmesini istiyorum.

Ben başkan olsam daha iyi yönetirim haciz yıldırım mı kaldı ya

2026'da Aziz Yıldırmaz görmek

1780594638656.webp

Ali Koç nerede abi yada onun oğlu nerede? Aday olsalar ya

Mehmet ali aydınları çok fena yediler. Gül gibi adam gitti bu iki beceriksize kaldık.

3 temmuz diye diye senide algıya getirmişler😂😂
Valla İşin İçinde Aziz Yıldırım Varsa Gerisine Gerek Yok Hocam .

Zamanında Ali Yerine Aziz Yıldırım Seçilseydi Şuan Başka Konular Konuşuyor Olurduk .

Valla İşin İçinde Aziz Yıldırım Varsa Gerisine Gerek Yok Hocam .

Zamanında Ali Yerine Aziz Yıldırım Seçilseydi Şuan Başka Konular Konuşuyor Olurduk .
o zamanda ali koçu desteklemeynmi vardı ki? Ne hayaller kurdurtmuştu ama beceremedi

Geri